Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   piosenka z szansy na sukces (https://forum.cdrinfo.pl/f5/piosenka-szansy-sukces-20278/)

przemas 23.04.2003 16:59

piosenka z szansy na sukces

moze ktos z was ogladal w drugi dzien swiat szanse na sukces. pytam bo chodzi za mna finalowa piosenka z twego programu. bardziej znana ona jest z koncertu jaki dali laureaci tego programu gdzies na mazurach na scenie wylożonej trawą. czy ktoś kojarzy co to za utwor ??

lipek16 23.04.2003 19:49

Re: piosenka z szansy na sukces

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
moze ktos z was ogladal w drugi dzien swiat szanse na sukces. pytam bo chodzi za mna finalowa piosenka z twego programu. bardziej znana ona jest z koncertu jaki dali laureaci tego programu gdzies na mazurach na scenie wylożonej trawą. czy ktoś kojarzy co to za utwor ??
Chodzi ci o taką ludową (coś wtym stylu)? - bardzo fajna tezbym sobie posluchal. Jkby ktos mial to prosze na skrzyneczke.

mati1700 23.04.2003 22:47

Zdaje się ,że to chodzi o czerwone jabłuszko ,ale nie jestem pewien ;)

przemas 24.04.2003 00:26

to raczej nie to.

jakby ktos mial jakies sugestie to bardzo bym prosil

mati1700 24.04.2003 01:05

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
to raczej nie to.

jakby ktos mial jakies sugestie to bardzo bym prosil

Wiem o którą piosenkę Ci chodzi ,ale zupełnie jej nie pamiętam :/ Jedyny slad jaki zostal w mojej pamieci to ta trawa ( piosenka jest dosc stara - ma 2-4 lata )

przemas 24.04.2003 17:26

celem wzbogacenia informacji: koncert ten prowadził skiba [big cyc, lalamido], jak wspomnialem koncert odbyl sie nad jakims jeziorem [w tle za scena byl widoczny], na scenie bylo bardzo zielono za sprawa wylozonej trawy, a wszyscy spiewajacy poza wyjatkiem skiby byli na boso [skiba mial gumofilce], co wiecej wszyscy byli ubrani na bialo.

z tego co pamietam ze slow tego utworu [wiem - jak sie okazuje - niewystraczajaco] wrzucalem to w roznych kobinacjach w googla i nic nie moge znalezc.

moze ktos wie o czym mowie ??

lipek16 24.04.2003 18:35

coś tam coś tam betka????

przemas 04.05.2003 19:48

całkiem niedawno [ok godz 16] skonczyla sie na tvp2 retransmisja koncertu, ktora zakonczyla sie wspomniana i szukana przeze mnie piosenka. moze ktos sobie kojarzy

andrzejj9 04.05.2003 20:34

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
całkiem niedawno [ok godz 16] skonczyla sie na tvp2 retransmisja koncertu, ktora zakonczyla sie wspomniana i szukana przeze mnie piosenka. moze ktos sobie kojarzy
a nawet przypadkowo slyszalem dzisiaj kawalek, wiec przynajmniej kojaze, o ktora Ci chodzi. Naturalnie ja nie znam tytulu ;), ale opisalem pokrotce mojej mamie i skojazyla, ktora to. Tez nie moze sobie na razie przypomniec tytulu, ale pomysli, wiec jest jakas szansa. Jesli sobie przypomni, to dam znac :)

jacoob 04.05.2003 20:56

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
coś tam coś tam betka????
słyszałem dzisiaj tam coś było elemele wetka wetka czy coś takiego ?

przemas 04.05.2003 21:01

to nie byla ta ele mele wetka czy tez betka [ta piosenka byla wczesniej]

w tej o ktora mi chodzi sa slowa: dana da oj dana ...

andrzejj9 04.05.2003 21:17

No coz, skoro szukasz w roznych wyszukiwarkach, to sprobuj:

"Kare konie kare"

Pewnosci nie ma, ale warto sprobowac.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:13.