![]() |
Pytanie
dawno was nie wnerwialem:) Ale na poważnie. Mam znowu problem ale nie philipsem o dziwo. Lecz liteonem 4816s. Drań wypala plytę audio bajmu dłużej niż philips. A mają podobne parametry. dziwna sprawa....Bo mp 3 to samo. Ma ktoś Bajm na forum w ogole? Bo to co mam to okrojony album szklanki wody.....
Pozdrawiam... |
Philips to Philips a LiteOn to LiteOn. Ale nie martw się: mogłeś trafić LG albo Szajsunga. 8)
|
Cytat:
|
Re: Pytanie
Cytat:
To nic nie znaczy że LITEK i PHILIPS mają ten sam indeks nagrywania ...:chytry: ,każdy ma inne firmware i inaczej sobie radzi z nagrywaniem ,szczególnie jak chodzi o wypalanie konkretnego rodzaju nośnika...:chytry: A z ciekawości pytam ...ileż dłużej nagrywa te mp3...? .......................:) |
Re: Re: Pytanie
Cytat:
15 plikow mp 3 jako cdaudio wypalam na żywca nośniki dysan black liteon 79 minut:o oblicza glosność ponad 40 minut:o philips 60 minut spawa:o testuję na kompie graciastym 128 ramu procek 300 mhz celeron A system windows jakis seri 9x nie zwrócilem uwagi chyba 98 |
A moze te problemy sa spowodowane zawodzeniem Beaty Kozidrak. Biedny litek wytrzymac nie moze - wrazliwy jest chlopak :)
|
memorando - pomysl troche i przerob te mp3 na wav ZANIM zaczniesz nagrywac - o pomste do nieba wola nagrywanie w locie na takim sprzecie
ps. na 300mhx to KODOWANIE mp3 zajmuje godzine - a nie dekodowanie - jak zwykle namieszales cos i sie dziwisz (pewnie filtry zes jeszcze mu w nero dolozyl) ps. na 300mhz nie licz ze wyciagneisz 40x :))))))))) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Heh moze to dziwne ale kiedys, na stary kompie mialem 2 progsy do dekodowania mp3 na wavy. Jeden byl zintegrowany z softem od burningu a drugi nie. I ten zintegrowany nagral mi plyte z mp3 w 2h (coprawda na hp9100 - z ustawionym speedem 4x, ale samo dekodowanie i tak trwalo conajmniej 3x dluzej niz powinno). To byl chyba easy CD creator ale moge sie mylic.
|
Ja tylko pozwole sobie wtracic sie troche nie na temat ;)
memorando moglbys dawac temat dyskusji troche lepiej okreslajacy Twoj problem niz "Pytanie" ? Dziekuje za uwage :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |