Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Testy na prawo jazdy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/testy-prawo-jazdy-20283/)

Sorty 25.04.2003 12:54

Salvad0r nie stresuj sie tak, złośc piekności szkodzi. Po prostu chodziło o mnie. Mam 24 lata i NIE mam prawa jazdy. Nie dopisałem litery m przy by i wyszła głupota. Ja w twoje umiejetności kierowania samochodem nie watpię. Sorki za zjadanie literek.

zorg 25.04.2003 02:04

salwador ty wszystko wiesz najlepiej

a jeszcze prawa jazdy ci nie dali ?

widze ze twoja jest zawsze racjia !!!:jezyk:

mapsajm 25.04.2003 02:00

Cytat:

Salvad0r napisa***322;(a)
[...]przejechalem samochodem ponad 150 tysiecy kilometrow [...]
to sobie dużo nie pojeździłeś.
ale dobrze, że masz to wypisane na czole i każdy może zauważyć.
a swoją drogą, to przjechałeś te 150tys. km autem i nie masz prawka?...
wiesz, że jedną z definicji choroby psychicznej jest niemożność egzystowania w społeczeństwie, nie uwarunkowane chorobą somatyczną?... (tak, wiem Brzuszku - ale nie komentuj, proszę:))

Torwald 24.04.2003 23:49

Potwierdzam.
Tez mam zestaw od Carmana "Encyklopedia Ruchu Drogowego + Testy" na plytce.
Zestawy niczym sie nie roznia od tych na egzaminie, grafiki sa takie same, zdjecia takze.

DimSim 24.04.2003 23:45

taki jak na examinach to nie wiem czy dostac mozna, ja w kazdym razie nie dostalem i musialem zadowolic sie tymi testami od Carmana (tak to sie zwie zdaje sie) w sumie ten moj jest taki czerwonawy i nie rozni sie pytaniami od tych na examinie. z reszta to nie ma sensu, posiedzisz sobie na testach on line i po kilku testach wszystko robi sie juz wizualnie. w kazdym razie ja po kilku testach robilem je w 1.5 minuty :) z wynikiem dodatnim :)
takie jest moje zdanie, c ya

siwy_mw 24.04.2003 22:20

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
SalvadOr, przyjzyj sie temu "prawku" w platnym serwisie, mi ono wydaje sie BARDZO podobne do tego osrodkowego. podobne o ile nie takie samo.
bo to jest dokładnie to samo co na egzaminie !!!

Gorzala 24.04.2003 21:51

Odbiegam teraz od tematu... ale nie moge sie powstrzymac.

Po 1. Dziekuje... ;) :)
Po 2. Zdazylem zauwazyc, iz wiekszosc uzytkownikow (ja zazwyczaj tez tego nie robie... :( )nie czyta swoich postow przed wyslaniem, przez co powstaja na przyklad takie "smieszne" sytuacje jak ta.

Pozdrawiam!

-=KoWaLiK=- 24.04.2003 21:47

Cytat:

Jest taki przycisk... "edytuj". A swoja droga inteligentnie wybrnales, gratuluje :-)

SalvadOr, przyjzyj sie temu "prawku" w platnym serwisie, mi ono wydaje sie BARDZO podobne do tego osrodkowego. podobne o ile nie takie samo.

Salvad0r 24.04.2003 21:42

Jest taki przycisk... "edytuj". A swoja droga inteligentnie wybrnales, gratuluje :-)

Gorzala 24.04.2003 21:01

Cytat:

Sorty: przejechalem samochodem ponad 150 tysiecy kilometrow wiec zastanow sie zanim zrobisz jakies glupawe domniemanie nastepnym razem. A potem sie dziwia jak czlowiek zloslwie odpowiada... Programu szukam dla znajomej ktora chcialaby widziec ten sam uklad graficzny co na komputerze w osrodku zeby sie przyzwyczaic i latwiej pokonac stres na egzaminie.

Zetoxa: dzieki serdeczne, to niezly pomysl ale ja juz mam 4 programy do nauki przepisow i pare adresow www :-) Mnie konkretnie chodzi o ten program ktory jest uzywany w osrodku egzaminacyjnym.

Przepraszam, ze sie wtracam, ale wydaje mi sie, iz to nie bylo zadne "glupawe domniemanie", tylko poprostu brak litery "m" przy "by"... :)

Salvad0r 24.04.2003 20:50

Sorty: przejechalem samochodem ponad 150 tysiecy kilometrow wiec zastanow sie zanim zrobisz jakies glupawe domniemanie nastepnym razem. A potem sie dziwia jak czlowiek zloslwie odpowiada... Programu szukam dla znajomej ktora chcialaby widziec ten sam uklad graficzny co na komputerze w osrodku zeby sie przyzwyczaic i latwiej pokonac stres na egzaminie.

Zetoxa: dzieki serdeczne, to niezly pomysl ale ja juz mam 4 programy do nauki przepisow i pare adresow www :-) Mnie konkretnie chodzi o ten program ktory jest uzywany w osrodku egzaminacyjnym.

Zetoxa 24.04.2003 13:38

... tu można bezpłatnie poćwiczyć (online ofkors)
http://www.prawojazdy.com.pl/testy/#

Sorty 24.04.2003 12:22

Spoko Nol. Daj znac jak to bedziesz miał. Może by sobie wkońcu zrobił to prawko....

Nol 23.04.2003 22:07

Zdobyć ten program to nie problem. Sam go kiedyś miałem. Graficznie się róznił od tego, który był w ośrodku, ale bazę pytań miał raczej ta samą. Mogę go dopaść w najbliższym czasie jeśli chcesz...

siwy_mw 23.04.2003 21:59

W testach znajduje się po 18 pytańna na które musimy odpowiedzić w ciągu 25 min. Czyli tak jak na egzaminie, niestety strona jest płatna 1h dostępu do testów to koszt 2.44zł płatne SMS
a to link

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57.