Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Testy na prawo jazdy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/testy-prawo-jazdy-20283/)

Salvad0r 23.04.2003 19:33

Testy na prawo jazdy

Zastanawiam sie czy program uzywany na komputerach egzaminacyjnych w osrodkach ruchu drogowego jest statusu freeware, a jesli tak to czy mozna go gdzies zdobyc? Nie ukrywam, ze dosc mocno mi na tym zalezy. Jesli nie jest freeware to tez ale wtedy ten post chyba nie mialby racji bytu wiec wole sie zabezpieczyc :-)

Jesli ktos chcialby pomoc to.. chetnie przyjme kopie :-)

camfo 23.04.2003 20:48

Re: Testy na prawo jazdy

Cytat:

Salvad0r napisa***322;(a)
Zastanawiam sie czy program uzywany na komputerach egzaminacyjnych w osrodkach ruchu drogowego jest statusu freeware, a jesli tak to czy mozna go gdzies zdobyc? Nie ukrywam, ze dosc mocno mi na tym zalezy. Jesli nie jest freeware to tez ale wtedy ten post chyba nie mialby racji bytu wiec wole sie zabezpieczyc :-)

Jesli ktos chcialby pomoc to.. chetnie przyjme kopie :-)

Zobacz tutaj...wprawdzie trochę on mały, ale może ci pomóc
http://www.osiolek.com/?co=pokaz&kat=programy&numer=27

Salvad0r 23.04.2003 21:23

Dziekuje, tez juz akurat mam. Tak jak i kilka innych.. ale mnie chodzi konkretnie o ten uzywany w osrodku egzaminacyjnym.

siwy_mw 23.04.2003 21:59

W testach znajduje się po 18 pytańna na które musimy odpowiedzić w ciągu 25 min. Czyli tak jak na egzaminie, niestety strona jest płatna 1h dostępu do testów to koszt 2.44zł płatne SMS
a to link

Nol 23.04.2003 22:07

Zdobyć ten program to nie problem. Sam go kiedyś miałem. Graficznie się róznił od tego, który był w ośrodku, ale bazę pytań miał raczej ta samą. Mogę go dopaść w najbliższym czasie jeśli chcesz...

Sorty 24.04.2003 12:22

Spoko Nol. Daj znac jak to bedziesz miał. Może by sobie wkońcu zrobił to prawko....

Zetoxa 24.04.2003 13:38

... tu można bezpłatnie poćwiczyć (online ofkors)
http://www.prawojazdy.com.pl/testy/#

Salvad0r 24.04.2003 20:50

Sorty: przejechalem samochodem ponad 150 tysiecy kilometrow wiec zastanow sie zanim zrobisz jakies glupawe domniemanie nastepnym razem. A potem sie dziwia jak czlowiek zloslwie odpowiada... Programu szukam dla znajomej ktora chcialaby widziec ten sam uklad graficzny co na komputerze w osrodku zeby sie przyzwyczaic i latwiej pokonac stres na egzaminie.

Zetoxa: dzieki serdeczne, to niezly pomysl ale ja juz mam 4 programy do nauki przepisow i pare adresow www :-) Mnie konkretnie chodzi o ten program ktory jest uzywany w osrodku egzaminacyjnym.

Gorzala 24.04.2003 21:01

Cytat:

Sorty: przejechalem samochodem ponad 150 tysiecy kilometrow wiec zastanow sie zanim zrobisz jakies glupawe domniemanie nastepnym razem. A potem sie dziwia jak czlowiek zloslwie odpowiada... Programu szukam dla znajomej ktora chcialaby widziec ten sam uklad graficzny co na komputerze w osrodku zeby sie przyzwyczaic i latwiej pokonac stres na egzaminie.

Zetoxa: dzieki serdeczne, to niezly pomysl ale ja juz mam 4 programy do nauki przepisow i pare adresow www :-) Mnie konkretnie chodzi o ten program ktory jest uzywany w osrodku egzaminacyjnym.

Przepraszam, ze sie wtracam, ale wydaje mi sie, iz to nie bylo zadne "glupawe domniemanie", tylko poprostu brak litery "m" przy "by"... :)

Salvad0r 24.04.2003 21:42

Jest taki przycisk... "edytuj". A swoja droga inteligentnie wybrnales, gratuluje :-)

-=KoWaLiK=- 24.04.2003 21:47

Cytat:

Jest taki przycisk... "edytuj". A swoja droga inteligentnie wybrnales, gratuluje :-)

SalvadOr, przyjzyj sie temu "prawku" w platnym serwisie, mi ono wydaje sie BARDZO podobne do tego osrodkowego. podobne o ile nie takie samo.

Gorzala 24.04.2003 21:51

Odbiegam teraz od tematu... ale nie moge sie powstrzymac.

Po 1. Dziekuje... ;) :)
Po 2. Zdazylem zauwazyc, iz wiekszosc uzytkownikow (ja zazwyczaj tez tego nie robie... :( )nie czyta swoich postow przed wyslaniem, przez co powstaja na przyklad takie "smieszne" sytuacje jak ta.

Pozdrawiam!

siwy_mw 24.04.2003 22:20

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
SalvadOr, przyjzyj sie temu "prawku" w platnym serwisie, mi ono wydaje sie BARDZO podobne do tego osrodkowego. podobne o ile nie takie samo.
bo to jest dokładnie to samo co na egzaminie !!!

DimSim 24.04.2003 23:45

taki jak na examinach to nie wiem czy dostac mozna, ja w kazdym razie nie dostalem i musialem zadowolic sie tymi testami od Carmana (tak to sie zwie zdaje sie) w sumie ten moj jest taki czerwonawy i nie rozni sie pytaniami od tych na examinie. z reszta to nie ma sensu, posiedzisz sobie na testach on line i po kilku testach wszystko robi sie juz wizualnie. w kazdym razie ja po kilku testach robilem je w 1.5 minuty :) z wynikiem dodatnim :)
takie jest moje zdanie, c ya

Torwald 24.04.2003 23:49

Potwierdzam.
Tez mam zestaw od Carmana "Encyklopedia Ruchu Drogowego + Testy" na plytce.
Zestawy niczym sie nie roznia od tych na egzaminie, grafiki sa takie same, zdjecia takze.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:22.