![]() |
Cytat:
Konserwacja po 2. latach - rozumiem, ale po 5. miechach !!! :blee: |
Mi po 5 miechach padł też 40125S, wogóle nie widział płyt gdy były w napędzie, oddałem do serwisu czekałem koło 3 tygodni (!!) i dostałem tą samą z opisem "czyszczenie i konserwacja". Narazie wszystko działa git.
|
Mój Liteon 482448S nagrywał z błędami od chwili zakupu. Został wymieniony na nowy.
|
nie sprawdził sie ten moj sprzedawca
wiwynął kota ogonem i mówi że na środę musi załatwić
Zaczynają się schody:( |
Cytat:
na forum... poszukaj i poczytaj co z tego wyszlo... P.S. Witam na forum :piwo: ;p Pozdrawiam |
nie wiem
chyba ne ma takiego oprogramowania:cisza:
|
Mam pytanko czy mozna jakims programikiem sprawdzic ilosc wypalonych plyt ?! albo danych ?! chodzi tu o Liteona. 52/24
Pozdrawiam |
Re: byłem dziś rano u sprzedawcy
Cytat:
To bardzo dobrze świadczy o tym sklepie. Jakość sklepu zawsze oceniam po serwisie i jak załatwiają reklamacje (oczywiście jak muszę z nich skorzystać). |
byłem dziś rano u sprzedawcy
obiecał że da mi jutro nową 48 moja była 40 mam nadzieje ze dobrze sie spisze i co obiecal to uczyni
Porządny z niego facet, jak mnie zobaczył to powiedzał ze liteony sie nie psują, potem podłączyli do swojego kompa przeczytała 2 płyty a na trzeciej nie dała juz rady. Mówi ze należy sie nowa. model tego co mi padł to :ltr 40125 pozdrówka 8-) |
.....
Kolega wczoraj oddał Liteona, byłotosamo cou ciebie. :)
|
Re: nagrała ze 300 płyt
Cytat:
Prawie na 100% idzie wymiana na nowy napęd. Trwa to z reguły koło tygodnia. |
nagrała ze 300 płyt
i na tym się skończyło ciekawy jestem jak zareaguje serwis, mam ją od sierpnia ubieglego roku,dobrze ze ma 2 lata gwarancji...
zobaczymy co dzis powie moj sprzedawca..:) |
Re: Re: Re: Re: własnie padła mi nagrywarka liteon nie nagrywa..
Cytat:
|
Re: Re: Re: własnie padła mi nagrywarka liteon nie nagrywa..
Cytat:
|
Re: własnie padła mi nagrywarka liteon nie nagrywa..
Cytat:
Witam na forum. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |