![]() |
Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??
SCIAGNALEM SOBIE Z KAZAA'Y GIERKE NIEWAZNE JAKĄ DWIE PŁYTY. MIALY TO BYC OBRAZY 2 PŁYT ALE SA TYLKO 2 PLIKI *.BIN.EXE CO ZROBIC ZEBY TO NAGRAC CZY COS JESZCZE JEST POTRZEBNE?? JESTEM LAMEREM W TYCH SPRAWACH WIEC POMÓZCIE UZYWAM DO NAGRYWANIA TEAC W552E I NERO
|
olej ta koncowke .exe i zobacz czy sie otwiera w daemon tools - jak zadziala to wypal w locie
rownie dobrze to moze byc archiwum samorozpakowujace a obraz siedzi w srodku - otworz przy pomocy winrara czy czegos podobnego z warezem na www tak jest - nazwy sa dziwne zeby sie ktos nie doczepil ze illegal stuff |
Re: Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??
Cytat:
Cytat:
Ja bym obcial exe (zmien nazwe) i wypalil. Powinno sie udac. |
smieszne pytane - a nie jest to self extracting zip/rar?
daj na niego prawy guzik i sprawdz czy sie przypadkeim nie otwiera :) |
A oplaca sie wogole robic self extracting obrazow plyt ? Poza tym jak to nie obraz plyty a jakies swinstwo z kazy ;p to nie bedzie zbyt halo.
|
Re: Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??
Cytat:
Spróbuj wgrać pod Alcohola120% powodzenia. |
ta gierka chula i to nie bylo samorozpakowujace sie archiwum tylko ktos zmienil rozszerzenie a jesli narzekacie na kaze to powiedzcie co jest lepszego bo ja narazie nie widze pozdrawiam i narazka
|
eMule to najlepszy p2p :)
|
DC rules
|
ja sciagnelem z kazy ... Total immersion racing o identycznym rozszerzeniu ... jakbys skorzystal z wyszukiwarki bys wiedzial .
skorzystaj z nero wybierz plik>nagraj z obazu plyty> ustaw w typach plikow "wszystkie pliki" > znajdz ten obraz plyty i wypal :) powodzenia pozdro P.S. jak bedziesz mial jakies problemy to wal smialo zamieszcze obrazki jak o zrobic |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |