Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty?? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/co-zrobic-plikiem-bin-exe-mial-byc-obraz-plyty-20296/)

chudini2003 24.04.2003 01:49

Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??

SCIAGNALEM SOBIE Z KAZAA'Y GIERKE NIEWAZNE JAKĄ DWIE PŁYTY. MIALY TO BYC OBRAZY 2 PŁYT ALE SA TYLKO 2 PLIKI *.BIN.EXE CO ZROBIC ZEBY TO NAGRAC CZY COS JESZCZE JEST POTRZEBNE?? JESTEM LAMEREM W TYCH SPRAWACH WIEC POMÓZCIE UZYWAM DO NAGRYWANIA TEAC W552E I NERO

CrazyLucas 24.04.2003 02:24

olej ta koncowke .exe i zobacz czy sie otwiera w daemon tools - jak zadziala to wypal w locie

rownie dobrze to moze byc archiwum samorozpakowujace a obraz siedzi w srodku - otworz przy pomocy winrara czy czegos podobnego

z warezem na www tak jest - nazwy sa dziwne zeby sie ktos nie doczepil ze illegal stuff

pawelblu 24.04.2003 14:13

Re: Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??

Cytat:

chudini2003 napisa***322;(a)
SCIAGNALEM SOBIE Z KAZAA'Y GIERKE
Cytat:

CrazyLucas napisa***322;(a)
z warezem na www tak jest
Raczej z rzeczami w zlomiarskiej kazie ;) .
Ja bym obcial exe (zmien nazwe) i wypalil. Powinno sie udac.

-Sid-The-Rat=> 24.04.2003 14:27

smieszne pytane - a nie jest to self extracting zip/rar?
daj na niego prawy guzik i sprawdz czy sie przypadkeim nie otwiera :)

pawelblu 24.04.2003 15:38

A oplaca sie wogole robic self extracting obrazow plyt ? Poza tym jak to nie obraz plyty a jakies swinstwo z kazy ;p to nie bedzie zbyt halo.

jack_soft 25.04.2003 00:43

Re: Co Zrobic Z Plikiem *.bin.exe Mial To Byc Obraz Plyty??

Cytat:

SCIAGNALEM SOBIE Z KAZAA'Y GIERKE NIEWAZNE JAKĄ DWIE PŁYTY. MIALY TO BYC OBRAZY 2 PŁYT ALE SA TYLKO 2 PLIKI *.BIN.EXE CO ZROBIC ZEBY TO NAGRAC CZY COS JESZCZE JEST POTRZEBNE?? JESTEM LAMEREM W TYCH SPRAWACH WIEC POMÓZCIE UZYWAM DO NAGRYWANIA TEAC W552E I NERO

Spróbuj wgrać pod Alcohola120%
powodzenia.

chudini2003 01.05.2003 14:00

ta gierka chula i to nie bylo samorozpakowujace sie archiwum tylko ktos zmienil rozszerzenie a jesli narzekacie na kaze to powiedzcie co jest lepszego bo ja narazie nie widze pozdrawiam i narazka

pawelblu 01.05.2003 16:13

eMule to najlepszy p2p :)

CrazyLucas 01.05.2003 17:59

DC rules

mallow 01.05.2003 18:27

ja sciagnelem z kazy ... Total immersion racing o identycznym rozszerzeniu ... jakbys skorzystal z wyszukiwarki bys wiedzial .
skorzystaj z nero
wybierz plik>nagraj z obazu plyty> ustaw w typach plikow "wszystkie pliki" > znajdz ten obraz plyty i wypal :)
powodzenia
pozdro

P.S. jak bedziesz mial jakies problemy to wal smialo zamieszcze obrazki jak o zrobic

pawelblu 01.05.2003 19:26

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
ja sciagnelem z kazy ... Total immersion racing o identycznym rozszerzeniu ... jakbys skorzystal z wyszukiwarki bys wiedzial .
skorzystaj z nero
wybierz plik>nagraj z obazu plyty> ustaw w typach plikow "wszystkie pliki" > znajdz ten obraz plyty i wypal :)
powodzenia
pozdro

P.S. jak bedziesz mial jakies problemy to wal smialo zamieszcze obrazki jak o zrobic

Z tego co ja rozumiem to problem jest juz rozwiazany :blee:

Cytat:

ta gierka chula i to nie bylo samorozpakowujace sie archiwum tylko ktos zmienil rozszerzenie

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15.