![]() |
Czy TwÓj Teac W552e Buczy Gdy WŁozysz PŁytĘ?
GDY WKLADAM PLYTE I WSUWAM JĄ DO NAGRYWARKI TEAC W552E TO PRZEZ CHWILE (JAKIES 5 SEK) ONA MI TAK CICHO BUCZY MRUCZY JAK KTOS WOLI WOGÓLE TO CZAS OCZEKIWANIA NA OTWORZENIE PŁYTY JEST SKANDALICZNIE DLUGI TO JUZ MÓJ STARY TEAC CD540E SZYBCIEJ ZASKAKUJE CZY TO NORMALNE ?????
|
ano
Witam ,
Co do buczenia to mozlwie ze wina stoi po stronie obudowy.Jesli slabo jest dokrecona moze wpadac w drgania i stad ten halas.Najlatwiej to sprawdzic przytrzymujac obudowe w czasie czytania plyty .Co do czasu otwierania plyt to rzeczywiscie jest on przydlugi ,moj dvd-rom jst o jakies 6 sec szybszy .Nie masz sie co przejmowac.I tak na przyszlosc ,bo pewnie sie zapytasz nasze TEACy tez wydaja dziwne dzwieki( ktos to nazwal biciem o oske ;)) w czasie wysuwania i wsuwania sie tacki. Pozdawiam |
Mój nie buczy, wydaje tylko 2 dźwięki (trzaski) podczas otwierania i zamykania ale podobnież to normalne. Wysówanie tacki rzeczywiście trwa dość długo, trzeba się przyzwyczaić.
|
dzieki za odpowiedz bo juz myslałem ze oddam ta nagryware a co do obudowy to w porzo dzieki i nara
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:21. |