![]() |
2 kawalki 2 reklamy
Hej
Na wstepie wezmy pod uwage takie dwie reklamy : 1. Reklama wody mineralnej Arctic z Cindy Crawford - leci caly czas 2. Reklama Nokii z aparatem cyfrowym - sa 3 wersje ktore pojawialy sie kolejno. Ta o ktora mi chodzi emitowana byla jakies 5-6 dni temu. Tak wiec poszukuje muzyki uzytej w tych reklamach. Z pierwsza nie powinno byc problemu bo reklama jest caly czas emitowana i kazdy chyba na nia zwrocil uwage ( ehh ta Cindy :) ) Z druga moze byc problem bo nie wiem czy uda sie ja w ogole skojarzyc. Jedyne co moge pomoc to to ze glownym instrumentem grajacym jest gitara elektryczna na ktorej odgrywana jest wspaniala solowka. Jakby ktos mogl pomoc w odnalezieniu tej muzyki to prosze o info. |
Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
|
Re: Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
|
Re: Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
P.S. Zapomnialem dodac, ze w niemieckim Vizirze a nie tym z promocji w polskim hipermarkecie, jest pewna roznica w jakosci :-) |
Re: Re: Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
tzw. KINDER NIESPODZIANKI ?? :D ^_^ :jupi: :glaszcze: |
Re: Re: Re: 2 kawalki 2 reklamy
Cytat:
A co do proporcji tych kosztow to niewatpliwie reklama ma swoj duzy udzial. Natomiast jako ciekawostke - wspomniales o Coca-Coli. Juz pomijajac fakt, jaki procent ceny stanowi zwrot kosztow za reklame, to wiecie, ile mniej wiecej wynosza koszty wyprodukowania dwulitrowej butelki, ktora w sklepie kosztuje okolo 3,50 - 5 zl? To rowniez juz stare informacje, ale bylo to jeszcze kilka lat temu okolo 10 - 30 groszy. I tu nie ma pomylki. Tak wiec w niektorych przypadkach reklama naprawde jest uzasadniona. Uzyskanie takiej pozycji na rynku pozwala wlasnie w ten sposob windowac ceny i osiagac zyski. Czy woda Arctic rowniez do tego dazy? Moze. A co do kupowania produktow reklamowanych to zgodze sie, ze nie warto ich kupowac. Oczywiscie sa wyjatki i to nierzadkie, ale ja lubie po prostu samemu przekonac sie, ktory produkt najbardziej mi odpowiada (a nie pozwolic za mnie zdecydowac producentowi :) ) i jego sie trzymac. A ze jakosc produktow kierowanych do Polski pozostawia naprawde wiele do zyczenia niestety wiem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |