![]() |
Cytat:
|
Witam!
Zelea - sprawdz maila mallowex - przy takich programach zawsze trzeba uwazac, co sie usuwa :) mi na szczecie wszystko dziala, ale z kazaa tez sie przejechalem :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Faktycznie trzeba wiedziec co sie usuwa:u mnie wywalił z Kazyy plik "client.dll",nastepnie pliki cookie no i póznioej musiałem sie logowac na wszystkich forach ktore wykorzystuja ciasteczka włącznie z CDRINFO...
|
Cytat:
|
UWAZAJCIE NA TEN PROGRAM!
zawsze sprawdzajcie co wywalacie - u mnie to cudo chcialo wywalic kompilator Fortrana tylko dlatego ze jeden z exe'cow nazywal sie 'cute.exe'...[exec w 100% bedacy skladnikiem kompilatora] ten program ma dosc dziwne kategorie i nie zdziwilbym sie gdyby jedna z nich byla prozaiczna nazwa... popelnilo jeszcze kilka bledow - ale przy uwaznym ogladaniu co wywalamy program jest swietny (tylko czemu full scan zajmuje 15 minut? - w sumie mam na dyskach 145gb danych) |
Ja też bym prosił trochę słodkości ;p
|
dziekujem sprawdzam:cisza:
|
Witam!
uzbieralem 3 adresiki i wyslalem :) |
596 to chyba niezly wynik ... wiekszoc to cookie
|
ja tam wole spybot'a. a oto jaki komunikat otrzymalem po uruchomieniu spybot (juz po odinstalowaniu spyware remover)
You have Spyware Remover from BulletProof Software installed. Spyware Remover is a copyright infringement, using a stolen copy of the Spybot-S&D database. Please do NOT use BPS Spyware Remover! |
Cytat:
jasut@interia.pl |
remix :D
kilogram cukru bym prosil ;P dziekuje :) |
Programik jest swietny ! (BPS S/A Remover)
Tylko ten SpyWatch... Nie zeby sie nie sprawdzal... Tylko ze nie zatrzymuje tych cholernych dialerow,"dodawaczy" przeroznych dodatkowych paskow w IE i mieszajacych w ustawieniach strony startowej, nawet wpychajacych sie do Menu Start... Nie macie jakiejs metody na takie "chamskie" praktyki ? tylko nie mowcie "Nie uzywaj I-net'u" albo "Nie laz po takich a takich stronach" bo "rodzynki" i inne slodziki do softu zazwyczaj sa na stronkach z "banerami" roznej tresci. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |