Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   BPS SpyWare/AdWare Remover 7.0 - Rewelacja (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bps-spyware-adware-remover-7-0-rewelacja-20313/)

Zelea 28.04.2003 22:25

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

Zelea - sprawdz maila

wielkie dzieki i sorki za zawracanie glowy :)8)

Remix 28.04.2003 20:03

Witam!

Zelea - sprawdz maila

mallowex - przy takich programach zawsze trzeba uwazac, co sie usuwa :) mi na szczecie wszystko dziala, ale z kazaa tez sie przejechalem :P

mallow 28.04.2003 13:18

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
no mi usunelo jakiegos dll z kazaa i musialem reinstalowac
do tego musze jeszcze dodac ze musialem reinstalowac jeszcze winzipa i acdsee

Zelea 28.04.2003 10:16

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

:) - pofrunelo ekspresem... (miedzy Waszymi adresami w kliencie poczty w Operze dalem "," a nie tak jak jest w OE ";", ale powinno dojsc... jak nie to dajcie znac wysle jeszcze raz.

sorki ale czy ja moglbym dostac rodzynka raz jeszcze wczoraj mialem wypadek przy komputerze i stracilem 2 GB danych :( wlacznie z rodzynkiem :( porazka........ :( nie ma to jak wyjsc z domu na 2 godziny a w tym czasie przychodzi ktos i robi sobie przy kompie co tylko chce a na dodatek nie ma najmniejszego pojecia nawet jak go wlazcyc nie mowiac o innych czynnosciach......... :buu:

lopus 27.04.2003 15:26

Faktycznie trzeba wiedziec co sie usuwa:u mnie wywalił z Kazyy plik "client.dll",nastepnie pliki cookie no i póznioej musiałem sie logowac na wszystkich forach ktore wykorzystuja ciasteczka włącznie z CDRINFO...

mallow 27.04.2003 12:06

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
UWAZAJCIE NA TEN PROGRAM!
zawsze sprawdzajcie co wywalacie - u mnie to cudo chcialo wywalic kompilator Fortrana tylko dlatego ze jeden z exe'cow nazywal sie 'cute.exe'...[exec w 100% bedacy skladnikiem kompilatora]
ten program ma dosc dziwne kategorie i nie zdziwilbym sie gdyby jedna z nich byla prozaiczna nazwa...
popelnilo jeszcze kilka bledow - ale przy uwaznym ogladaniu co wywalamy program jest swietny (tylko czemu full scan zajmuje 15 minut? - w sumie mam na dyskach 145gb danych)

no mi usunelo jakiegos dll z kazaa i musialem reinstalowac

-Sid-The-Rat=> 27.04.2003 03:35

UWAZAJCIE NA TEN PROGRAM!
zawsze sprawdzajcie co wywalacie - u mnie to cudo chcialo wywalic kompilator Fortrana tylko dlatego ze jeden z exe'cow nazywal sie 'cute.exe'...[exec w 100% bedacy skladnikiem kompilatora]
ten program ma dosc dziwne kategorie i nie zdziwilbym sie gdyby jedna z nich byla prozaiczna nazwa...
popelnilo jeszcze kilka bledow - ale przy uwaznym ogladaniu co wywalamy program jest swietny (tylko czemu full scan zajmuje 15 minut? - w sumie mam na dyskach 145gb danych)

Ziele 27.04.2003 03:00

Ja też bym prosił trochę słodkości ;p

mallow 26.04.2003 20:12

dziekujem sprawdzam:cisza:

Remix 26.04.2003 18:16

Witam!

uzbieralem 3 adresiki i wyslalem :)

mallow 26.04.2003 01:05

596 to chyba niezly wynik ... wiekszoc to cookie

pepperman 26.04.2003 00:48

ja tam wole spybot'a. a oto jaki komunikat otrzymalem po uruchomieniu spybot (juz po odinstalowaniu spyware remover)

You have Spyware Remover from BulletProof Software installed.
Spyware Remover is a copyright infringement, using a stolen copy of the Spybot-S&D database.
Please do NOT use BPS Spyware Remover!

jasut 25.04.2003 23:37

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
remix :D
kilogram cukru bym prosil ;P
dziekuje :)

Remix, ja też nie posłodziłem.
jasut@interia.pl

mallow 25.04.2003 23:21

remix :D
kilogram cukru bym prosil ;P
dziekuje :)

Torwald 25.04.2003 22:47

Programik jest swietny ! (BPS S/A Remover)
Tylko ten SpyWatch...
Nie zeby sie nie sprawdzal...
Tylko ze nie zatrzymuje tych cholernych dialerow,"dodawaczy" przeroznych dodatkowych paskow w IE i mieszajacych w ustawieniach strony startowej, nawet wpychajacych sie do Menu Start...
Nie macie jakiejs metody na takie "chamskie" praktyki ?
tylko nie mowcie "Nie uzywaj I-net'u" albo "Nie laz po takich a takich stronach" bo "rodzynki" i inne slodziki do softu zazwyczaj sa na stronkach z "banerami" roznej tresci.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17.