![]() |
S³owotwórstwo - ko³odkowanie
Proponuje nowe slowo: kolodkowac - "robic z siebie idiote, udawac madrego bedac glupkiem" Morphy
Skoro jest falandyzacja prawa, skoro jest Belkowe, skoro jest goleniowy zawrot glowy, to dlaczego nie mielibysmy miec "kolodkowania"??? Do czasownika moznaby tez dodac rzeczownik - wowczas "kolodko" oznaczaloby nadetego bufona, idiote, ktoremu sie wydaje, ze jest centrum wszechswiata. Co wy na to? (komentarz z WP) |
:blee: yyyyyyyy no OK!:)
|
¦wietny pomys³ !!! ^_^ ^_^ ^_^
Juz s³yszê te blu¼nierstwa " ty ko³odko":D :D |
Witam!
misz_masz Ty lepperze, niech Cie kolodko pochlonie! :D :D :D to w takim razie jak bedziemy na prostytutki mowic?... cimoszki? :P |
Cytat:
|
Witam!
teraz jest nam MILLEJ a niedlugo bedzie LEPPIEJ :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
no Panowie zapomnieliscie o nowym
slowie ktore jest teraz absolutnie na topie: RYWINOWAÆ chyba nie musze tlumaczyc co to znaczy^_^ |
Witam!
Sprezyn co to za avatar? prawdziwy czy maskarada? ... bo nie wiem czy mam wspolczuc, czy sie smiac :D |
Cytat:
je¶li dobrze pamiêtam:) |
Witam!
tak myslalem... ale w pierwszym momencie malem wrazenie, ze na avatarku jest Golota po przegranej walce :D :D :D |
no wiesz poszedlem szukac sprawiedliwosci
i spotkala mnie jawna niesprawiedliwosc w postaci kilku napalencow testujacych wytrzywalosc mojej maski^_^ :boks: No ale to bylo dawno generalnie kupa smiechu a pozniej z miesiac w ciemnych okularach buhahhahahaahhah Reasumujac smiac sie! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:19. |