![]() |
Philips --- RTV
!!!witam!!!
Poszukuje w necie(i nic na razie nie znalazlem), wiadomosci na temat (jak najbardziej obiektywnych i prawdziwych), sprzetu audio Philipsa, dokladniej modelu LX7000SA i FW-C399............... .........Prosze o jakes linki(najlepiej po polsku), na stronce www.philips.pl, jest tylko informacja o cenie i mikro-:o-zdjecie (no to i tak duzo:D ).................... PS. Moze jest jakis duzy serwis internetowy, poswiecony sprzetowi, ich testom, jesli, prosze o linka............. |
a może warto googla w tym celu wykorzystac ?? wiekszosc osob [jezeli] przyjdzie ci z pomoca to do wyszukania informacji skorzysta z www.google.pl
|
W internecie nic nie znalazłem, ale od 4 lat mam Philipsa z serii FW (nie pamiętam jaki model, jak przyjdę do domu to sprawdzę) i mówiąc szczerze nie polecam. Bardzo szybko pada optyka CD (3 razy czyściłem w serwisie). Po pierwszym rozkręceniu zaczęły się problemy z zamykaniem klapek na kasety (może w nowszych już to poprawiono), a poza tym moja żona przez 4 lata nie mauczyła się obsługi. Po 2 latach zaczęły sie jaja z auto stopem, ale w tym przypadku wystarczyło wyczyszczenie tulejki magnetycznej z kurzu.
Plusem jest niezaprzeczalnie dźwięk i w moim przypadku Dolby Sorrand. Przemyśl ten zakup jeszcze raz. Pozdrawiam. |
!!!witam!!!
Nie, nie tego modelu FW-C399, na pewno nie kupie bo dla mnie z wygladu jest okropny, jakies pomaranczowe wstawki, wogle obecne wieze Hi-Fi sa z wygladu bez nadziejne...... az oczy bola, sana wieza moze i jest sopx, ale z czyms takim nie wytrzymal bym w pokoju....... .......LX7000SA to juz jest cos - DvD, tuner, zestawik 5.1........... wydatek rzedu 2 500 zł(normalnie)...... moze i niektorzy sie dziwial ze kopuje taki drogi sprzet "tylko" Philipsa (ja przynajmniej tak to odbieram), wolal bym cos bardziej konkretnego Yamaha, Denon, Pioneer(no i szpan), ale na te dwa Philipsy(nowiutkie, nie uzywane) mam dobra okazje cenową...... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:27. |