![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy każdej okazji prezentujesz jaki to z Ciebie nieprzeciętny gość i jakie to posiadasz nieziemskie umiejętności, do tego w sposób lekceważący odnosisz się do czyjejś pracy - "gniotów", "pseudo-profesjonalnych". |
Cytat:
Ale jeszcze raz dzieki za progsy |
nie mam ... www.astalavista.com :) tam napefno znajdziesz
|
dzieki o to chodzilo!!
Zgrywasz manieczki jakos live?Ze stronki? Czy jak zgrywasz manieczki? bardziej ten salvadora mi sie przydal bo chodzilo mi o soft zgrywania z karty dzwiekowej do kompa na mp3 a nie z sieci. A maz moze slodzik do tego Ripcasta? |
Mialem identyczny problem swego czasu. Poswiecilem pol dnia szukajac sensownego programu, przerobilem jakies 9 roznych, kilka gniotow w Visual Basicu, pare pseudo-profesjonalnych o dumnych nazwach, itd.
Wybralem taki: LAPSAudio MP3 Recorder (www.lapsaudio.com) Zrobil co trzeba i bez problemu a do tego jakos nawet wyglada, polecam. |
no kiesy sie o takie cos pytalem ... odpowiedzia jest ripcast .
uzywam go do cotygodniowego zrzucania manieczek :) prosty i dobry polecam! |
Program do zgrywania ze zrodla do MP3 od razu
kiedys chyba Master sie pytal oto ale posta nie moge znalezc.
Wiecie wszyscy dobrze ze kompresja prosto do wava 3 godzinnej audycji zajelo by ladnych pare gb. Wiec mam pytanie: Jak sie nazywa program(prosilbym o namiary) ktory zapisuje od razu np. z line in do mp3 bez kompresji z wav do mp3 (najpierw zapisuje wav a potem konwersja na mp3-tak nie!!!). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |