![]() |
Voodoo 3 2000 AGP <- ile za to ?
Ile mozna wziac za taka karte ?
W stanie niemalze idealnym + wiatrak extra ? PS. Jesli ktos bylby zainteresowany to jest info w dziale Kupię/Sprzedam/Zamienię: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=20340 |
Dwa piwa
|
:jezyk: :cisza: ^_^ :D ||
|
25zł ?
|
z 90zł powinienes wyciągnąć
|
Golomb ty to jestes dopiero zartownis :D
|
ja bym to za darmo komus oddal ^_^ :P :cisza: :cisza: :cisza:
|
Ludzie, zlitujcie sie, ja teraz za Radeona musze zaplacic :jezyk:
Kto wezmie za 40-50zl ? Dorzuce stery i cos gratis :chytry: |
To gratis to musialo by byc minimum riva tnt2 pro :)
|
Jaaaaasne...:glaszcze:
Gdzies mi sie tu poniwieral LCD 17".... Albo nie... W szufladzie zostalo mi chyba jeszcze kilka XP'kow 1700+... To co ? Bierzecie ? || |
to jest 2000 voodziak ...OOOOO.... chłopcy mają racje max 50zł z tym 90 to byo tak że już troszkę puźno było :) newiedziałem c pize :) przecierz za90zł to kupisz teraz GF2MX
|
Na giełdzie w W-wie RIVA TNT II M-64 32 MB kosztuje 110pln, więc używany voodoo3 2000 powinien kosztować ok60-70 pln jak byś sprzedawał znajomemu, bo na giełdzie dadzą ci nie więcej jak 3 dyszki :-)(tym bardziej, że jest na AGP).
Pozdrawiam |
Juz widze jak na gieldzie sprzedaja to za 110zl jak nowka geforce 2 mx jest za 140.
|
Cytat:
http://www.wge.com.pl/cennik/tc/cennik.html Cennik z Top Computer z 22.04.2003. GF2mx kosztuje 150 :-) To jest giełda czynna przez cały tydzień (Warszawska Giełda Elektroniczna-pawilony. Jest jeszcze druga (czynna w weekend-na otwartym powietrzu)tam jest trochę taniej ... chociaż nie zawsze. Też się zdziwiłem, że tak drogo - kto to kupi jak gf2mx kosztuje tylko 40pln więcej??? Cena mogłaby być taka a nie inna jakby to było na PCI ale tak?!? |
gielda elektroniczna (Pawilony) ma ceny wyssane z palca... nie radze tam kupowac - zal czlowiekowi zadek sciska jak widzi te ceny...
a voodoo... coz.. zabytek - szkoda ze na agp - wersje na pci nawet bym wzial - moj kumpel potrzebuje, ale agp?... u mnie sie kurzy gf2mx ELSA... sprzedam ja niedlugo - ale wiecej niz 90 zeta nie wezme chocby dawali... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18. |