![]() |
Cytat:
daleki jestem od oceniania inteligencji osob, ktorych nawet nie znam i jesli tak wyszlo - przepraszam :jupi: |
mardonm - uwazaj co mowisz - za mniejsze rzeczy ludzie dostawali 'nara'
sugeruje przeprosiny i ogolne oczyszczenie atmosfery NIE zartuje |
??!!
Nie wiem w czym masz problem koles ... jak cie taki temat nie interesuje to po co ta gatka. Poczytaj se kubusia puchatka i cze !!
Sorry moze troche nie przecyzyjny temat zostawilem na FORUM ale jak cie to nie ruszalo to po co zes sie w ogole odzywal !:cisza: |
Cytat:
Bo możesz dostać bana lub stracić konto. Według mnie za takie uwagi powinno się kasować konto bez ostrzeżenia. |
para(noik) jak cie nie interesuje ten temat to po ch... tu wchodziles ??!!(( :o
|
para nie nerwuj sie :)
potraktujmy to jako zart i nie robmy burdy |
Cytat:
Tekst traktuję jako uwagę osobistą i jest według mnie niepotrzebny oraz nie powinien znaleźć się na tym forum. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej byłoby Temat np. "chciałbym kupić CD-ROM" Treść np. "Jaki polecacie CD-ROM proszę o krótką opinię" |
Cytat:
|
:o Co to wogóle za post i temat?! Ostatnio była na ten temat rozmowa! Wtajemniczeni wiedzą ty też byś mógł wiedzieć!
Temat Cd-Romów był już niejednokrotnie, sam nawet zakładałem taki :). Skorzystaj prosze z wyszukiwarki (na dole :) ), a dowiesz się duuużo. Po co znowu rozpoczynać debatę!?:blee: KRÓTKO NA TEMAT: polecam TEAC 52X:spoko:, na drugim miejscu ewentualnie ASUS 52X Pozdrawiam |
Niestety temat może zmienić tylko moderator.
|
Po pierwsze: korzystamy z wyszukiwarki!
Po drugie: temat musi precyzyjnie okreslac problem! sugeruje zmiane tematu na stosowniejszy |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |