![]() |
Cytat:
|
Jak juz ktos wczesniej wspomnial karty Sapphire praktycznie niczym nie roznia sie od firmowych kart ATI, poniewaz Sapphire produkuje je w tej samej fabryce co ATI (to ten sam sprzet).
Dlatego zrezygnowalem nawet z Herculesa na rzecz Sapphire. |
To masz jedym slowem wielkiego FUKSA
ja tez planuje tego radka kupic ... ale nie wiem czy X-Powera czy Sapphire |
Dzieki temu ze dowiedziale sie o 64bitowej pamieci na niektorych Sapphire'ach uniknalem zakupu bubla...
Zamowilem juz Radka, ale cos mnie tknelo i zadzwonilem do sklepu zeby sie upewnic...Sprzedawca zadzwonil do hurtowni i okazalo sie ze maja wlasnie ta badziewna serie. Nie wiem co bym zrobil jakbym kupil takiego Radka... |
co do oglaądania filmów
Witam, trzeba zainstalować kodek DivXG400 i wszystko będzie dobrze, najważniejsze żebyś nie dostał wersji 64bit'owej, bo wtedy strach pomyśleć, jak dostaniesz w łapki kartę od razu luknij czy mają 8 kości pamięci (po 4 na każdej stronie) jeżeli nie to od razu zwrot, chociaż wszystko zależy od Ciebie. Ostatnio trochę się naczytałem postów ludzi z tymi Radkami i wydajność ponoć "taka se".
Dobrze by było, gdybyś miał możliwość obejrzenia towaru przed zapłatą, jeżeli za zaliczeniem pocztowym, to na poczcie masz teraz możliwość zobaczyć przy obecności kierownika czy to co przyszło jest tym co zamawiałeś. Pozdrawiam, |
A ja swojego radeonka zobacze dopiero po dlugim weekendzie :/
|
Ee tam :) mi ma słóżyć na max rok :) :) :) puźniej jakaś nowa wersja OC wejdzie i znów sie napędzanie zacznie :) PS musze sobie PROFIL zmienić :)
|
Poszlo by wiecej jakbym proca jeszcze wykrecil ale nie chce go nadwyrezac, ma mi starczyc na dlugo :)
|
No no no :) Niezłe i tak wyniki :) ja na swoim:
270/424 mam 10830...ale ograniczają mnie pamiątki ...(4,6NS za noic nieca więcej isc) |
Cholera pomylilo mi sie juz poprawilem.
|
odrazu 1000 pointsów przyrostu po PIERWSZYM kreceniu ?? (o 20mhz pamięć tylko)
|
Default 250/230 9111 punktow
250/250 9400 275/275 10044 280/280 10177 300/280 10432 |
Juz mam :) wieczorkiem bede krecil
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |