![]() |
Jak ukryć cos w sieci?
Ktos zna jakis program który ukrywa katalog na udostępnionej partycji . Sam atrybut ukryty nie wystarczy . Mam problem z namolnym kolega z ktorym mam Polaczone kompy LAN'em . Nie dociera do niego ze jak chce cos ściagnac to najpierw niech da znac . Nie wszystko co mam na HDD jest darmowe , ale mielismy umowe ze udostepnianiamy dane. Żeby być fair udostepniłem mu całe partycje a on korzysta z tego jakby to on muzyke dwa lata zbierał a nie ja.A od dwoch lat nie widziałem na jego twrdym nic interesujacego
|
A nie mozesz mu udostepnic tylko niektore katalogi a nie zaraz cala partycje ? Przeciez to najprostsze rozwiazanie. Wtedy nie bedzie mogl nic sciagnac czego mu nie udostepnisz wczesniej.
|
Nie wiem czy moja odpowiedz bedzie trafna. Wiem ze TweakXP ma opcje ukrywania dyskow/partycji/folderow/plikow, niom ale wymagany jest WinXP :jezyk:
|
Re: Jak ukryć cos w sieci?
Cytat:
W twojej sytuacji wystarczy niepocukrowany. |
Re: Re: Jak ukryć cos w sieci?
Cytat:
|
wiesz, zawsze możesz zaczac uzywac ftp do udostepniania. tylko bedziesz musial sie wytlumaczyc dlaczego tak. wtedy juz bedziesz mogl dowolnie ksztaltowac to co udostepnianiasz. mozna udostepnic kilka folderow w taki sposob ze wygladaja jakby byla to udostepniaona cala partycja.
|
Cytat:
Czyli Ok bo wlasnie jego uzywam THX :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |