Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/vampire-masquerade-redemption-win-xp-20405/)

Druss 28.04.2003 13:23

Problem z cd pojawia sie przy zainstalowanym daemonie, bez niego juz to znika. Co smieszne jezeli jeszcze jest virtual z Alkohol`a razem z tym daemonem to dziala.

JacoM 28.04.2003 12:16

Działa w XP

Ja ustawiłem Vampire w trybie zgodnosci 98/Me i działa. Moze to dlatego ze mam directa 9?

Druss 26.04.2003 17:10

Cos mialem nie tak z dx`em , zainstalowalem sobie 9.0a i jest ok wszystko , jak narazie gralem dluzej niz wczesniej :)

Kasprzak 26.04.2003 15:03

Re: Re: Re: Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
Blood Rayne,Morrowind :) :) :)
ma ktos BloodRayne`a na CD. Prosilbym o kontakt na priv

GOLOMB 26.04.2003 14:53

Re: Re: Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP

Cytat:

JacoM napisa***322;(a)
Qrde trzeba bylo troche wczesniej !!! Godzine temu wydalem 20 na CD-Action ze wzgledu na vampiry a tu taka sensacja nie mam zamiaru zmieniac systemu z powodu jednej gry ,ale faktem jest ze zawsze lubilem gry z wampirami (Bloood Omen , Legacy of Kain)Ktosa zna inne gry tego typu?
Blood Rayne,Morrowind :) :) :)

Druss 26.04.2003 14:24

A u mojego brata jest taki walek ze wogole nie widzi drugiej plyty na windowsie me. Jeszcze sprawdze pod 98 jak chodzi.

JacoM 26.04.2003 14:18

Re: Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Co za kupa, kupilem sobie cd-action z ta giera i gram sobie gram, a tu mi do win`a wychodzi, czasami szybciej czasami pozniej. Macie jakies lekarstwo??

Qrde trzeba bylo troche wczesniej !!! Godzine temu wydalem 20 na CD-Action ze wzgledu na vampiry a tu taka sensacja nie mam zamiaru zmieniac systemu z powodu jednej gry ,ale faktem jest ze zawsze lubilem gry z wampirami (Bloood Omen , Legacy of Kain)Ktosa zna inne gry tego typu?

misz_masz 26.04.2003 13:40

Gra naprawdę jest świetna grałem w nią jakieś 2 lata temu. Na 98 nie ma żadnych problemów. A że niektórym sie nie podoba no to cóż 2 lata to sporo czasu i sporo zmian na lepsze chyba w nowych produkcjach, chodzi mi tutaj o grywalności i takie tam... .No napewno nie jest to Postal 2. He he........;) ;) ;) ;)

ZbigNieff 26.04.2003 09:42

Re: Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Co za kupa, kupilem sobie cd-action z ta giera i gram sobie gram, a tu mi do win`a wychodzi, czasami szybciej czasami pozniej. Macie jakies lekarstwo??
Mi tam wogole ta gra sie nie uruchamia pod XP... ale tak czy siak wogole mi sie to nie podoba...

Druss 26.04.2003 09:26

Vampire : The Masquerade Redemption i Win XP

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05.