![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To pozycz mi swojego tate albo daj te 2k PLN - jak wolisz ;) Tez musz troche zycia pchnac w ten złom ale czekam do wakacji;) :3msie: |
Cytat:
HEHE jak to fajnie wyszło heheehe :) :) :) heheeheheh HAHAHAHA nie no ok powstrzymóje sie ...ale radze ci kupić 9500PRO jak już coś... dobry kompromis wydajność cena. lepiej 500zł sobie na panieni przeznacz lub przybory do skoły |
Cytat:
|
Cytat:
|
a) kizio - wg. mnie zbyt mlody jestes zeby taka gotowke wydawac - bo juz widze ze decyzje zmieniasz w zaleznosci od wiatru - nie chce miec cie na sumieniu wiec mowie - nie podkrecaj 9500 - to robota dla tych ktorych CHCE sie poczytac atykuly o tym a nie tych co kupia a potem beda sie martwic [ps. obrazaj sie do woli]
b) laser podkrecanie 9500 na 9700 to cos innego nic zmiana zegarow - again - POCZYTAC manuale na ten temat - a nie podejmowac pochopne decyzje ps. manuale znalesc sobie w necie - nie mam adresow |
As you wish.
|
Cytat:
... and you can fast and easy fry your PC;) Takie jest moje zdanie chcecie krecic kreccie nie mój komp:chytry: |
Cytat:
|
no właśnie Laserku, wiosna chłodnawa nieco, sezon grzewczy się skończył, więc chłopaki kręcą karty żeby im cieplej w domu było :) :D ^_^
|
Cytat:
Co Was tak na Wiosne z tym kreceniem wzięło >>???<< Zimno w domu macie ? - kurcze jaka bedziesz miał róznice po ewentualnym przejsciu z 9500 na 9700 ?? - zauwazysz to na swoim obecnym sprzecie i przy obeznych grach ? Rób jak chcesz - ja tam mam jedna zasade - nie podkrecac. ;p ;) :3msie: |
Ja się wacham pomiędzy 9700 a 9500! Tylko nie wiem czy jest możliwość podkręcenia! Jeśli ty Sid mówisz że tak to morze i wezme 9500 herculesa i podkręce do 9700!?
|
ati 9700 mozna miec za ~1200 zeta - sprowadzajac karte ze stanow czy nawet z niemiec - albo kupujac 9500 i przerabiajac ja na 9700 - ciagle da sie dostac modele ktore sie kreca (to troche tak jak z xp 1700+)
a akurat 9700 ma cene adekwatna do przyrostu speeda :) [niestety zrobienie z 9700 FireGL jest jak narazie niewykonalne] mnie sie udalo zrobic sobie 9700 z 9500 (build by ati) - 890 zeta mnie to kosztowalo - ale teraz trafieni karty z pamieciami 'L' jest nierelane) - poczytaj o przerobkach i sie powaznie zastanow czy masz potrzebe posiadania takiej karty bo ty dosc czesto gusta zmieniasz :) |
Cytat:
Przeciez to oczywiste - płaci sie za nowosc a nie za znaczny przyrost wydajnosci i nowych funkcji - pozatym dobra karta to nie wszystko - zeby to wykorzystac potrzeba by naprawde dobrej gry i dobrej podstawy pod te karte ... Ale oto tu chodzi - nowa gra nowe wymagania - "Mamusiu daj 3000PLN bo mi xyz nie chce w full detalach chodzic" - ja jestem zdania zeby ZAWSZE szukac kompromisu wydajnosc-oferowane funcje do ceny - poco przeplącasc za nowosci ?? |
Bez sensu jest kupowac tak droga karte.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:18. |