![]() |
Dobry sposob jest na kropelke przykleic, niewielka ilosc kleju na rogach pamieci a w srodku jakas pasta. Potem odkleic to to nie zaden problem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdziłeś tę metodę? Bo też słyszałem o poxipolu. Właśnie czekam, aż dowiozą do sklepu klej ;) bo muszę kupić - a ze sklepu netowego za długo by chyba było czekać. BTW - link Lasera jest ok, ale tam są tylko pasty i kleje. (A ten tani klej był w piątek niedostępny) Taśmy właśnie brak. |
Poxipol biały elastyczny.
Na www.benchmark.pl było to dokładnie opisywane. 8) |
Cytat:
Klej termoprzewodzący dwuskładnikowy THERMOPOX 85 CT - 11PLN http://www.4max.com.pl/index1.htm tasmy samoprzylepnej narazie nie widziałem ale to MUSI gdzies byc ... |
A może by tak przykręcić czy nie było by prościej ??
Do tego jeszcze taka specjalna pasta na giełdzie ok. 5 zł |
Cytat:
Podobno na giełdzie 2x2 cm kosztuje do 10 zet, ale tylko tak słyszałem - zaznaczam |
No to poszukam takich tasm...ciekawe czy takie drogie jak twierdzi Pedros...
|
Witam !
Własnie tych tasm sie uzywa do przyklejania radiatorków na namieci w kartach graficznych - ja tak mam na Gainwardzie - na innych wiec inaczej byc nie moze;) |
Cytat:
|
Jest cos takiego jak tasma dwustronna termoprzewodzaca, ale pewnie slady jakies zostana ktore latwo powinny zejsc.
|
Nie ma sposobu zeby przykleic radiatorki tak zeby je pozniej zdemontowac ?
Moze na forum tweak.pl cos znajde... |
Nie bardzo potem trzyma jak cholera bo tak ma byc, jedynie zamrazalka i moze sie skruszy potem :) I trzeba uwazac na styki pamieci zeby klej sie tam nie dostal bo przewodzi prad.
|
Widze ze dyskusja zbacza z tematu..:blee:
A da sie to potem w sposob "nie inwazyjny" odkleic taki radiator ? Przyklejony Thermopox'em ? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |