![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
znalazłem!!! Niebieska, jak pasuje, to mam namiary na gościa;) :) ^_^ |
ja jedynie moge liczyc na to że kiedyś sie poprawi .. i ja juz nie bede mial problemów z pracą jak wiekszość moich rodaków
a liscik spoko .. wkońcu TRZEBA SIĘ CENIĆ ... |
To moze trzeba zacząć od tych nadgodzin;)
|
Cytat:
I o to sie cala sprawa rozbija...... Pozdrawiam ... |
Cytat:
|
Cytat:
niestety tak jak mowisz......tylko gdzie mozna taki staz zrobic???:( |
Cytat:
|
To jednak wbrew pozorom nie jest takie smieszne.Pracy naprawde nie ma a jak juz jest jakas odpowiednie dla dziewczyny np. w biurze to chca zeby wygladac mlodo i atrakcyjnie ale wymagaja kilkuletniego stazu....No i gdzie tu sens???
A pensja........smiechu warte...!!!!! A reszta firm wymaga zeby zalozyc sobie dzialalnosc gospodarcza!!!!!! :blee: :blee: :blee: |
Mi się bardzo podoba...
Muszę sobie to skopiować... Może się komuś sprzyda... ;) :) |
Kiedyś na poczcie w Strzepczu - Kaszuby - było ogłoszenie:
Poszukuje się roznosiciela korespondencji -warunek - poważne traktowanie swoich obowiązków":D |
Re: przeczytajcie - fajne co?
Cytat:
ale wiecie, co? facet pomyślał. ilu z nas wpadłoby na pomysł, by powiedzieć szefowi, że musi zarabiać więcej niż jego koledzy zza zachodniej granicy dlatego, że oni mają tańsze auta i internet? jezeli chodzi o formę komentarza do ostatnich wydarzeń... hmmm... |
a ja do dtego chce sluzbowe bmw i raz w roku wyjazd na jakas egzotyczna wyspe :]
|
Muszę sobie skopiować, już kilku osobom pisałem listy motywacyjne, więc będę miał gotowy wzorzec :D :D :D
|
cdactin nie czytuje - dla mnie to kolorowe czasopismo dla dzieci z autorami ktorym sodowa troche szkodzi
a co do wsadzania - Orm - kazdy wsadza to co lubi... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |