![]() |
a co zrobić z tym rodzynkiem od Macieja? ;) Mi przy instalacji wyskoczył jakiś error i wogóle musiałem zmienić mu rozszerzenie na exe bo outlook sam zmienił :blee:
|
Cytat:
i wyszlo na to, ze zrobilem tak: 1. obraz plyty za pomoca CloneCD (plik.ccd) 2. pozniej obraz plyty za pomoca Alcohol120% z profilem: Securom *NEW* (v4.X) - wlasciwie to tylko potrzebny jest plik z analiza DPM (*.mds) 3. nastepnie przy pomocy BWA Buildera (BlindWrite Suite) przekonwertowalem plik *.mds na *.bwa 4. kolejny krok to wczytanie pliku z obrazem *.ccd i *.bwa do programu Twinpeak 5. tak utworzony obraz (nadal *.ccd) nagralem na plyte za pomoca CloneCD Zainstalowalem u siebie i dziala. Jutro bede instalowal na innym komputerze, wiec jak cos bedzie nie tak to sie z wami podziele. ---pozdrowionka |
Cytat:
|
Ciapek ---> podaj e-maila:)
pigeon ---> Moje Gratulację ...dla chcącego nic trudnego :) ,a może byś się tak podzielił z innymi i opisał jak tego dokonałeś ...:) ........pozdrawiam ;) |
Wielkie dzieki!
Co prawda cos nie moge sciagnac tego patcha, ale i tak juz zrobilem sobie kopie tego angielskiego. Troszke posiedzialem i SecuROM *NEW* v4.84.00.0001 poszedl w zapomnienie i mam w pelni dzialajace kopie plyt :) ---pozdrowionka |
Cytat:
|
Cytat:
|
a gdzie znajde tego konkretnego "rodzynka"? :)
|
Zastosuj odpowiedniego "rodzynka" do EuroPlus+ ...;)
|
Do kopiowania uzywam najnowszych Alcohol120%, CloneCD, Blind Write Suite
|
heh tym samym Securomem wczoraj chciałem skopiować gre CM 4 (Championship Manager). I nie skopiowałem :(.
Jeśli to orginał to trzeba chyba profil ten załatwić jeśli nie to powinieneś jechać normalnie z tą płytką. Czym kopiujesz? Swoją drogą ma ktoś ten profil do Clona? |
SecuROM *NEW* v4.84.00.0001
Mam pytanie jak mozna skopiowac plyte zabezpieczona jak w temacie? Chodzi mi o EuroPlus+ Business English. Juz kilka razy probowalem i nic. Niby wszystko dobrze poszlo, program sie instaluje ale nie rozpoznaje drugie plyty - oryginalnej. Czy jest jakas rada na to?
---pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |