![]() |
problem z kolejnoscia po wypaleniu
Przed wypaleniem mp3 w katalogach robie w winampie sobie liste by potem sobie odrazu przez nia cala plytke odpalić,łądnie po kolei kawalki. Otóż pojawił mi sie taki komunikat gdy mialem juz wypalac :"nazwy nastepujacych plikow badz folderow w standarcie Joliet musiały zostać zmienione, aby uczynic je zgodne z systemem plikow CD".
I wlasnie wtedy gdy wcisne kontunuuj to juz na wypalonej plycie poprzez uruchomienie przez liste sporzadzona w winampie kawalki nie sa pokolei, przeskakuje mi np. z pierwszego na trzeci itp. poradzcie cos. pozdrawiam |
Ale czy wypala sie tak jak ma sie wypalic ??? O co chodzi wogole :blee:
|
aby ominąc ten problem to wystarczy spakować archiwum z playlistą do zip'a lub rar'a i do odtwarzania używać progsa który potrafi wejść do archiwum /foobar2000/
ale to nie jest rozwiązanie twojego problemu, wszystko bedzie ok jak zastanowisz się /albo przeczytasz ;)/ jakich symboli i kiedy w nazwach nie toleruje norma opisująca zapis na cd i nie bedziesz ich stosować w nazwach pozdro |
sam mam z tym czasami problemy (zwykle jak postanowie np zrobic kopie ulubionych, a tam sa czasami takie nazwy adresow internetowych...) i jest to przyznam troche denerwujace. Jednak chyba nie ma innego rozwiazania poza zmiana nazwy. A moze jest ???
|
Jest inny prosty sposób.Trzeba wyłączyć standard joilet.I po krzyku
|
dopiero po odpowiedziech wiem o co chodzilo pytajacemu :)
Z tym ze jak zmienisz nazwe to i tak Ci z playlisty nie znajdzie. Wylaczenie Joliet - ja wiem moze i to jest rozwiazanie, ale moim zdaniem lepiej jest wszystkie pliki ponazywac wykonawca-utwor, ale po tym trzeba wszystkie playlisty ulozyc od nowa. Gdyby tak bylo cos co automatycznie by od razu pobieralo tagi do mp3 z netu i z tych tagow nazywalo plik (tak jak to sie robi przy zgrywaniu mp3 z CD). |
mam taki sofcik, troche trza sie z konfiguracja pobawic ale efekt jest
- wazy niestety wiecej niz limt zalacznika wiec jak ktos chce to podajcie emile ps: pliki nie moga miec atrybutu read-only bo soft nie zapisze zmian |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |