![]() |
Lite-on 52/24/52 ??
Czy to dobry zakup ??
|
Re: Lite-on 52/24/52 ??
Cytat:
|
jestem również szczęscliwym posiadaczem liteona 52x24x52x
i maszyna jest ok nawet bardzo ok zresztą jak reszta nagrywarek liteona Pozdrawiam fan Liteona |
no tak, ja rowniez moge powiedziec, ze to dobry zakup ;), ale mam pomysl na lepszy - z dzisiejszego cennika:
Liteon 48x 24x 48x - cena 179 zlotych :o Przyznam, ze te obnizki cen czasami mnie naprawde zaskakuja. Zreszta podobnie cena pamieci DDR 333Mhz 256MB - 119 zlotych. Myslalem, ze ponizej 125 to juz nie spadnie. A jak tu kurcze cokolwiek kupowac :buu: |
Cytat:
Więc nagrywarke właściwie można zawsze(tak zawsze to nie;) ) sobie kupić nową, więc ludzie jak zwali wam się wasz stary sprzęt to nie przejmować się. Uzbierać trochę pieniążków i pędzić po nowy, dobry, tani sprzęt!:) |
Liteonik 52 to chyba na dzień dzisiejszy najlepszy możliwy zakup za niewielkie pieniądze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam chyba wstrzymam sie z zakupem napedu DVD, bo mimo, ze sa naprawde tanie (Liteon za okolo 160 zlotych), to nie jest mi teraz az tak potrzebny. Jesli za rok doloze dwie i trzy stowki i kupie sobie nagrywarke, to moze warto poczekac. |
ja mam ta nagrywarke 52246S i jestem BAAAARDZO ZADOWOLONY!!!!!Polecam!!!
|
Zgadzam się z Kasprzakiem z jednym wyjątkiem: nie zawsze sobie radzi z bezbłędnym odczytem przy pełnej prędkości, zwłaszcza pod koniec płyty, gdy osiąga ponad 50x - zauważyłem, że pomaga obniżenie prędkości do choćby 48x (np. programem Nero CD Speed). Generalnie okazuje się, że to, że LG w swoich najnowszych nagrywarkach ograniczyło prędkość odczytu CD-R do 40x (z możliwością podwyższenia przy najnowszych BIOS-ach) jest posunięciem uzasadnionym - szkoda tylko bardzo, że nie piszą o tym wyraźnie w instrukcji!
|
Tak, uwarzam ze to bardzo dobry zakup, tak samo jak Asus 52x24x52
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |