![]() |
>> Zapnij dziecko <<
Ilość załączników: 1
Witam !
Sorki mam dzis wisielczy humor - ale bedac na www MERCEDESA moja uwage przykuło jedno zdanie: na załaczonym obrazku Do czego ten Mercedes namawia - a myslalem ze to przyzwoita firma;) |
Re: >> Zapnij dziecko <<
Cytat:
Chyba każdy wie o co Mercowi biega, tak mi się przynajmniej wydaje. |
Hmmm... ja zwykle zapinam - wożę 2 foteliki dostosowane do wieku :)
|
... a ja jeden fotelik ,dla Julki ofkors :* :* :*
|
hmmm, akcja jak akcja prawidłowa.
Co do zapinania dzieci w foteliki i takie półfoteliki dzięki którym dziecko siedzi wyżej i pas leży prawidłowo wzdłuż ciała dziecka to..... chciałbym pochwalić polaków, że coraz więcej rodziców-kierowców zabezpiecza swoje dzieci!:czytaj: :jupi: |
oj Laser ty to masz skojazenia :D :jezyk: ^_^
|
a moze wiesz z czym mi by sie to mialo kojazyc? bo jak zobaczylem temat topica to juz widzialem fotelik...
|
Cytat:
|
faktycznie - wypadlem widac z obiegu...
u mnie wszelkiego rodzaju oscylacje, przebiegi harmoniczne i okresowe budza szczery usmiech na twarzach :D |
Ekchm GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
więc mi się z niczym nie kojarzy :) |
a o jakim ty zapieciu myslisz ?? :P :D ^_^ :o to ty z tych na "P" ???
|
Cytat:
|
a ja wczoraj pierwszy raz montowalem fotelik w samochodzie :)
"zamontowywyalem" mojego siostrzenca w megance :) hehe myslalem ze nie dam rady na poczatku bo cos nie moglem sie polapac ale po chwili juz wiedzialem o co biega :) :jezyk: |
Ostatnio nawet w gazecie (ale nie pamietam juz jakiej) byla wlasnie
taka naklejka... byl na niej nawet znak Mercedesa... ale nie pasowala za bardzo do mojego Forda... wiec po malych przerobkach markerem wyszedla napis "Zabij dziecko" teraz mam go naklejonego na licznik w Fordzie i caly czas przypomina mi on co mam zrobic - jaki mam cel jazdy... ;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |