![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a to z nowym Internet Explorerem dostane czy z Offica XP? |
... a może byś zainstalował "6" z sp-1 ?
|
Cytat:
Spróbuje pogrzebać na samym WP,ale ja tam nigdy nic nie grzebałem :( |
Przy domyślnych ustawieniach Outlooka nic takiego nie powinno się zdarzyć. Prawdopodobnie jest to zasługa ustawień samego konta na WP.
Jezeli jednak było coś grzebane w ustawieniach Outlooka to przyczyną może być błędnie okreslona reguła wiadomości. PS. W końcu czego Ty używasz - Outlook, czy Outlook Express? |
Pytanie o Outlook Express i wysyłanie e-maili
Mam taki problem i takie pytanie.:)
Zawsze przy wysyłaniu wiadomości(czy to samego tekstu czy to z załącznikiem) za pomocą Outlooka Ex. pojawia się dziwna rzecz, która wiem u moich znajomych nie występuje. Mianowicie po wysłaniu mojego listu, gdy klikam: "wyślij/odbierz.." outlook odbiera mi wiadomości, gdy już je odbierze patrze, że wśród nich jest ta moja, którą wysyłałem do kogoś. Ten sam tekst, ta sama zawartość tylko przed tematem jest:"Re:.....". Jest to wkurzająca z paru względów, głównie z jednego iż przy wysyłaniu dużego pliku poczta odbiera mi się bardzo długo, a jak odbieram jeszcze to co wysyłałem to szlag mnie trafia!(( :( Dla wiadomości: -poczte mam na WP -wersja Outlooka 5.50.4133.2400 z windowsa 2000 prof. Prosze o wszelkie sugestie/wszelką pomoc.THX:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |