![]() |
Mam problem z przegraniem gry z zabezpieczeniem SecuROM *new* V 4.84.69.0037
Chce przegrać sobie Delta Force:Black Hawk Down. Urzywam najpierw ClonyXXL PL ( do przetestowania ), potem Profiler PL wybieram dokładnie to samo zabezpieczenie, ale gdy włączam CloneCD to wyskakuje mi okno z napisem, że CloneCD nie rzdzi sobie z tym zabezpieczeniem.
Postanowiłem jeszcze raz przetestować w ClonyXXL PL ale tym razem włączyłem Alcoholer v.3.1 i wybrałem to zabezpieczenie potem włączyłem Alcohol v.1.4.2 i zacząłem tworzyć obraz ( nic nie zmieniałem w opcjach ani w Alcoholer ani w Alcohol ) gdy stworzyłem odbraz to nagrałem na CD. Gdy nagrałem to zainstalowałem ( zainstalowało się poprawnie ). Gdy włączyłem gre to nie szło włączyć opcji SINGLEPLAYER i MULTIPLAYER PROSZĘ POMÓŻCIE P.S.: POZDRO for ALL |
Zainstaluj najnowsza wersje alcoholu, ma uaktualnione blacklisty.
|
Potrzebujesz odpowiedniego "rodzynka" ...;)
Jeśli masz wersję bez żadnych patchy tzn.ver.1.0 to zobacz na priv...;) |
co są backlisty??
|
mam wersję 1.0
a co to jest priv... i gdzie mam zobaczyć ?? |
Cytat:
|
a co to jest ten "rodzynek"??
|
Macieju można prosić tego też rodzynka do tej wersji securoma? Bo też mam problem z jedną grą.:(
Można na skrzyneczke? :) Dzięki! |
Cytat:
|
Ehh ciagle problemy z rodzynakmi :P
Widac sporo osob nie zna tutaj adresu pewnej strony z takimi rzeczami...... :chytry: |
Cytat:
|
PROBLEM ???
Z tą grą nie ma żadnych problemów i wcale nie są potrzebne najnowsze wersje Clona czy Alkochola.
Sam zrobiłem już kilka kopi i wszystko śmiga jak się patrzy. Problem może tkwić w nagrywarce albo w czytniku z którego kopiujesz. Gwarantuje że Clon i to nawet starsza wersja poradzi sobie bez problemu. See You !!! :3msie: |
a jaką masz nagryware ??
|
Nagrywarka
Mam Liteonka i Plextorka.
Jedna i druga to 48. See You !!!:3msie: |
Ja mam LG 12x8x32x i poradziłem sobie bez problemu . Zgodnie z poradnikiem Vluki zmieniłem ID Clone CD , sprawdziłem CD Clonym XXL 2.0.15 PL , potem przeniosłem to do Profilera 1.2 PL i potem całą CD EMULOWAŁEM - bo tak najlepiej . Wtedy Alcohol Virtual CD emuluje to zabezpieczenie i można sobie pograć .:boks:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:41. |