Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nasz premier przemówił ludzkim głosem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nasz-premier-przemowil-ludzkim-glosem-20522/)

brzuszki 28.04.2003 20:30

Nasz premier przemówił ludzkim głosem

Ilość załączników: 1
Wstyd,kurka^_^

przemas 28.04.2003 20:43

i my z takim premierem mamy wejsc do unii?? mam nadzieje ze przynajmniej po rosyjsku sobie radzi

jacoob 28.04.2003 20:46

Oj tam to napewno przez emocje ;) Moze dobrze że nie kontynuował bo to dopiero bylby wstyd^_^ ^_^

mapsajm 28.04.2003 20:57

cóż za... hmmm... tembr!!! głosu.

a swoją grogą, to ta panienka po polsku nie potrafiła gadać? co z niej za człowiek?!

Pawel_k 28.04.2003 21:00

jak na moje ucho to jest to pic na wode - fotomontarz :P

Maciej 28.04.2003 21:07

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
i my z takim premierem mamy wejsc do unii?? mam nadzieje ze przynajmniej po rosyjsku sobie radzi
A co ma Rosja do Unii...??? ;)

pali 28.04.2003 21:52

Nie lubię Millera, w nosie go mam i mam pretensje o wiele rzeczy, ale...
Znam człowieka mniej więcej w Millera wieku - zna b.d. francuski, dobrze hiszpański, rosyjski i trochę włoski a z angielskim akurat słabo sobie radzi - bo gdy był młody, to nie był to jeszcze tak jednoznacznie międzynarodowy język...

No ale Miller to premier, rzecz jasna i może jednak powinien więcej czasu poświęcać na naukę.

PS Brzuszki, widzę, że dałeś się wciągnąć w politykowanie :)

mapsajm 28.04.2003 22:01

a kto mu bronił gadać po francusku, czy niemiecku?

pali 28.04.2003 22:11

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a kto mu bronił gadać po francusku, czy niemiecku?
pewnie zna tylko rosyjski, a i to nie za dobrze, bo to trudny język... :)

mapsajm, ja nie bronię Millera, bo jego to akurat naprawdę szczerze nie znoszę - jeszcze za rzeczy sprzed premierowania

mapsajm 28.04.2003 22:17

a żebyście widzieli, jaką ten ****** zrobił minę, gdy wizytował nasze liceum i zadaliśmy mu standardowe pytanie:
"kiedy w Polsce zalegalizowane zostaną narkotyki - zarówno z grupy tzw. miękkich, jak i twardych?"

zrobił z nami cośtakiego, jak dzisiaj z Ziobro - zauważył, że jesteśmy idiotami. szkoda, iż nie zasięgnął języka zanim do nas wpadł, że I Liceum w Łodzi nie jest "szkołą dla *****i"

brzuszki 28.04.2003 22:35

Cytat:

pali napisa***322;(a)

PS Brzuszki, widzę, że dałeś się wciągnąć w politykowanie :)

"Panie Kochanku" - politykowanie to ja mam za sobą /taką mam nadzieje/

Kibicuję URR-owi,za nimi już tylko beton:)

Szkoda,że nie mieszkam w Sandomierzu,bo jest tu Taki Jeden-myslę-jak ja dyżurny anarchista;stworzylibyśmy jakąś Forumową Pomaranczową alternatywę.Inne opcje zbyt nerwo- i sumieniochłonne
8)

ps
jak będą sie formowac jakies plutony egzeqcyjne,to ja się piszę.
Dam tez swoją prywatna nagrode za paści nakołodkowe, maści milerobójcze i inne odrobaczające społeczeństwo specyfiki||

pali 28.04.2003 22:55

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
"Panie Kochanku" - politykowanie to ja mam za sobą /taką mam nadzieje/

Złudne nadzieje :)

Kibicuję URR-owi,za nimi już tylko beton:)

To anarchiści? Nie żebym sie czepiał, ale pierwsze słyszę. Rozumiem, że anarchizm to szerokie pojęcie i Ty jak to rozumiesz w odniesieniu do UPR (bo URR to literówka zdaje się?)?

Inne opcje zbyt nerwo- i sumieniochłonne

Masz rację, niestety :)

pali 28.04.2003 22:58

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

ps
jak będą sie formowac jakies plutony egzeqcyjne,to ja się piszę.
Dam tez swoją prywatna nagrode za paści nakołodkowe, maści milerobójcze i inne odrobaczające społeczeństwo specyfiki||

Do mnie też byś strzelał, anarchisto?

Nie obrażę się, jeśli powiesz tak. Ja też bym niektórych rozstrzelał z chęcią (nie mówię, że Ciebie i to nie z kurtuazji :) ).

mapsajm 28.04.2003 23:06

Cytat:

pali napisa***322;(a)
Do mnie też byś strzelał, anarchisto?

Nie obrażę się, jeśli powiesz tak. Ja też bym niektórych rozstrzelał z chęcią (nie mówię, że Ciebie i to nie z kurtuazji :) ).

a ja tam wszystkich :podbite:

brzuszki 28.04.2003 23:11

UPR to skrajna prawica,albo rzetelna prawica,jak kto woli.
Ja natomiast lubię sobie poanarchizowac - polski warchoł-może byc o mnie;)
Moja partia - gdyby taka była,byłaby loża szyderców,bo śmiech to niezły poczatek i koniec wielu rzeczy,że się posłużę parafrazą.

Czy strzelałbym do Ciebie?
Zgniłymi jajami,gdybyś np.wraz z Lepperem blokował mi drogę i jeszcze kilka okoliczności:) :jupi:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:12.