![]() |
Komisja Śledcza = kabaret....
No nie śledzę tego cały czas ale czasem łypnę okiem no i od razu mi się nasuwają wnioski, że ta cała komisja to jakiś kabaret, szczególnie smiesznie było przy panu Rywinie, Czarzastym oraz panu Premierze (czyli wczoraj)
Kurcze czy tym wszystkim ludziom nie wstyd ta komisja to jakaś pomyłka i w ogóle po co to wszystko skoro w prokuraturze jest prowadzone oddzielne postępowanie, a z tego co mi wiadomo to to co my widzimy to i tak nie będzie miało wpływu na nic...To jest tylko po prostu żeby publika widziała (ale po co się ośmieszać???) Co o tym sądzicie ??? |
Re: Komisja Śledcza = kabaret....
Cytat:
Być może politycy wiedzą o tym, że opinia publiczna już dawno wiedziała, że środowisko polityków to wieczny kabaret i wieczne pomyłki. Nie obrażając oczywiście paru normalnych polityków. Pan premier wczoraj również miał niezły występ w cyrku.:jupi: :P Ten jego spokojny głosik jak zawsze dodał jeszcze smaczku temu występowi! Tu brawa dla posła Ziobro!:) A przedstawienie niech trwa....czekam tylko na podsumowania po zakończeniu, które będą miały jedną tematykę: NIC, NIC i BAŁAGAN! |
Świetny program kabaretowy. A wczorajszy odcinek z panami M(p) i Ź w rolach głównych był po prostu super .;) ;) ;) ;)
|
Lubię oglądać czasami takie komedie jak mi się nudzi np. sejm, ta komisja itp.:)
|
gdyby nie kompisja to w 3 niebylo by zadnego kabaretu w ramowce ;) :D ^_^ :D
|
Cytat:
|
A no właśnie: sami (jako naród), "własnemi ręcami" żeśmy sobie takie władze wybrali! Mówi się też, że "jaki naród, taka władza". Hm.. nie wiem, czy to dla nas bardzo pochlebne...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:12. |