![]() |
Cytat:
Spokojnie nie denerwuj sie... ja to napislalem w formie zartu... A co ja chcem od A4... kiedys mialem mysz tej firmy i zwalila mi sie po 2 tygodniach - oddalem na gwarancje - dali mi 2 a pozniej ta pozyla okolo 2 miesiecy... wtedy wzielem z gwaracnji nowke, sprzedalem i kupilem Logitech`a... teraz nie zaluje!! ;p |
Cytat:
Ja nie kupowalem Logitecha bo nie mialem sianka i polecam dobrą tanią myszke. Co chcesz od A4? Wiadomo ze Logitech jest lepszy ale drozysz |
Cytat:
W Logitech`u kazdy przycisk nie tylko rolke da sie zaprogramowac... |
:D oj Zbignieff coraz bardziej Cie lubie!
Musze zastanowić sie nad wyborem ponieważ A4tech'a miałem długo i cenie tą firme. A Logitech też jest kuszący :). Swoją drogą...czy każda mycha Logitecha posiadająca rolkę ma ją programowaną? (nawet ta S48)??? |
CIAPEK - bez gadania bierz Logitech`a
Kasprzak - nie mieszaj biednmu CIAPKOWI w glowie... niech juz kupi Logitech`a ja chcem pozniej uslyszec slowa od niego "jednak Logitech to jest to!!" ;p |
też smaczny kąsek. Czytałem opinie na komputroniku...ktoś napisał, że ta mysz nie jest dla graczy ze względu na wolną orientacje i nieprecyzyjność i inne.
Czytałem też wcześniej jakiś opis optycznego Logitecha też pisali, że nieprecyzyjne to:blee: . Kurcze nie wiem co jest. Ja chyba zostane przy kuleczcce (mi się podoba ta mycha, której obrazek dodałem wyżej). Wiem też, że są różne opinie i że na niektórych nie można polegać. Jak Kasprzak Ci chodzi ta optyka i co inni też myślą??? O podkładkach dla optycznych to wiem tylko tyle, że najlepsza jak najciemniejsza.:) |
a ja mam tą myszkę
http://sklep.komputronik.pl/pliki/m/mysza4swop35/sb.jpg Opis i cena w komputroniku kosztuje 51zl, a jest naprawde swietna!!!! POLECAM!!!! Rozejrzyj sie!!! i skomentuj!!! ps.jakie polecacie podkladki pod optyczne moze jakis adresik? |
Cytat:
na tyle do gustu ze zmiana nie ma sensu... i nie tylko mi... A to ze czeste zmiany nie maja sensu to troche zle powiedziane... ja na Twoim miejscu bym to sprawdzil... szczegolnie w przypadku dziewczyn... ;p |
Cytat:
|
Ok... nie ma psrawy... jak znalazl by sie jakis chetny to prosze o kontakt na PRV...
P.S. I co mowiles ze zniemisz avatarek, i gdzie ta zmiana?? ;p |
Ilość załączników: 1
dzięki Zbignieff (jak zwykle tylko ty odzywasz się w mojej sprawie :piwo: ).
Twoja myszka jest interesująca.:) Optyczna, ładna, firmowa... Ale, ta myszka kosztuje już u mnie ok. 70 zł., więc radze Ci żebyś sprzedał ją w swoich kręgach bo chyba więcej nam jeszcze wyjdą koszty przesyłki:) Ale dzięki za propozycje. Mnie interesuje standardzik. 3 przyciskowa z roleczką, kluleczką :), niecałe 50 zł. Niżej prezentuje obrazek, ma ktoś może ten model? Może jakieś opinie? Pilot PS OEM S48 |
Ilość załączników: 1
CIAPEK - zapomnialem dodac ze mam do sprzedania myszke
wlasnie Logitech`a model B69 White... za okolo 65zl wiec jak jestes zainteresowany to daj znac... mam ver. OEM... Mysz jest uzywana okolo 3 razy... zawsze podlaczalem ja do kompa jak komp podlaczalem pod telewizor, a tak to lezy w szafce i sie kurzy... Nizej zamiszczam foto tego wlasnie modelu... |
Cytat:
-myszka -przejsciowka z USB na PS/2 -plyta z Driver`ami I to wszystko jest luzno zapakowane w woreczek foliowy... Ja swoja kupilem w ladnym pudeleczku... ;p |
wiecie co? wiesz co Zbignieff?
Może Logitecha sobie teraz kupie?:) Te wersje OEM są zachęcające. Tak do 100 zł od 50 zł kupi się fajną mychę i to dobrą. Vobis ma zawsze troszke też tańsze te mychy. Powiedzcie mi: co wchodzi w skład takiej wersji OEM? Dzięki... |
oj Zbyszku!;p Czasem trzeba zmienić avatarek, za jakiś czas pojawi się nowy,akurat ten spodobał mi się ostatnio "jutro" będzie inny:)
A to o tych falach radiowych to napisał koleś no komputroniku. Ciesze sie ze to kit bo juz mi sie odechcialo bezprzewodówek. Masz tu linka a na dole opinia kolesia:logitech optical... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04. |