![]() |
Jak odzyskać dane z CD-RW po szybkim kasowaniu
Przypadkiem sksowałem płytkę z ważnymi danymi. Użylem Clona CD i wybrałem szybkie czyszczenie.Czy można te dane jakoś odzyskać?
|
Re: Jak odzyskać dane z CD-RW po szybkim kasowaniu
Cytat:
|
temat byl poruszany na forum i komus cos wychodzilo - poszukaj dokladnego opisu z tego co pamietam robilo sie to programem bad copy pro
|
Cytat:
|
daj zanć jak wyszło:)
|
temat wraca co jakis czas, ale w koncu chyba poza ta jedna osoba, ktora twierdzila, ze udalo jej sie odzyskac skasowane dane, nikt inny tego nie potwierdzil.
|
mialem kontakt mailowy z osoba ktora polecala bad copy pro
i jej sie udalo (jesli dobrze rozumiem CO jej sie udalo - bo fakt 'udania' jest niezaprzeczaly) niestety u mnie bad copy pro przy odtwarzaniu cdrw zamiera - po 4 godzinach czekania - jest w dalszym ciagu zamarty, wiec to U MNIE to nie dziala jesli komus jeszcze sie uda - PROSZE dac znac |
kilka razy próbowałem, same porażki :( :'(
|
Ej to moze tez sie podepne:
Nie wiecie jak mozna odzyskac dane z HDD na ktorym zniknely partycje tak z dnia na dzien. Sam tego nie widzialem ale tak przedstawila to niczego nieswiadoma kolezanka ;) Od razu mowie: Zadnych instalacji nie bylo, nie bylo wczesniej otwierania kompa - wszystkie tasmy podobno podociskane. Ja stawiam na pad dysku z powodu bad sectorow (pojawily sie jakis rok temu), ale chodzi raczej nie o uratowanie dysku (ale jezeli to mozliwe to dobrze) tylko o uratowanie danych (prace naukowe). Podobno rozwiazanie tego problemu znajduje sie w chipie 10/2002 wiec jakby ktos dysponowal to prosilbym o czytelnego scana (lub OCR), i program z plyty z tegoz numeru (PC Inspector File Recovery). Z gory THX |
Cytat:
http://download.chip.pl/download_44400.html |
Prubowałem odzyskać dane z płytki za pomocą bad copy pro ale sie nie udało wyprubowałem wszystkie mozliwe sposoby jakie oferuje program i nic z tego
|
Raczej masz marne szanse, ale jakby ci się to udało to daj znać.
Pozdrowienia z nad morza!!!!!!!!!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:06. |