![]() |
"Ferdydurke" Gombrowicza - streszczenie
Bardzo potrzebne mi jest streszczenie tej lektury szkolnej. Jesli ktos je posiada, ma linka do strony lub może zeskanować ze ściągi to bardzo proszę o pomoc na maila ziele6 at go2.pl lub tu na forum. Potrzebuję to najlepiej dziś lub jutro rano :D Liczę na Was!
|
Ziele szukales dokladnie?
Ja mam to streszczenie (tak mi sie zdaje,jeszcze poszukam jak cos), wiec w razie nagłej potrzeby to poskanuje troche :). Samo streszczenie czy inne też (charakterystyki itp.)? |
Jakby Ci sie chciało wszystko to bym sie uśmiechnął
|
czekaj obadam TO. Najpierw znajde i potem zobacze ile tego jest.:idea:
|
streszczenia samego jest prawie 20 stron czyli z 10 skanów? :blee: :) To co jedziemy z koxem? Jak pomoc to pomoc.
Uaktywnij sie na GG, włącz połączenia bezpośrednie żebym mógł Ci przez GG wysylac i jedziemy... napisz do mnie na GG |
Ilość załączników: 1
moze Ci się przyda... nie wiem skąd to mam, ale mam... :)
|
Ludzie czytajcie ksiazki a nie tylko przed kompem i jakieś streszczenia.
|
Re: "Ferdydurke" Gąbrowicza - streszczenie
Cytat:
mnie sie podobala pzdrwm Niktia_Bennet |
Cytat:
|
jesli czas zjada ci GG lub ogolne nic nie robienie przed kompem to nawet nie zaczynaj sie tlumaczyc - ksiazki TRZEBA czytac i juz :)
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś posiada dokładne streszczenie Ferdydurke to prosze o szybką odpowiedz....prosze przesłać na e-maila bgolinska@wp.pl....proszę...z góry dziękuję...papa;-)....
|
Tak wogole, to az dziw bierze ze przez poltora roku nikt nie poprawil dosc istotnego bledu :)
FERDYDURKE NAPISAL GOMBROWICZ (a nie jakis gĄbrowicz) |
Cytat:
btw. w jakiej klasie trza ta lekturke czytac? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |