Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   mp3 sciagane w kazie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mp3-sciagane-kazie-20561/)

Zelea 30.04.2003 00:09

mp3 sciagane w kazie

ostatnie 80 mp3 z kazy jakie zassalem okazuje sie byc jakies wadliwe albo sam nie wiem mzoe to u mnie cos :( (a 10 z tych 80 dziala okej)
chodzi o to iz pisenki sa ale jak je wlanzcam to leci pierwsza sekunda i tyle i potem odrazu ja omija nie idzie dalej tak jak by byly nie wiem puste czy jakie ??? nic z tego nie rozumiem moze cos wiece o co moze chodzic ??? czy to moze byc wina jakiegos softu czy poprostu pliki sa jakies nie halo ??? czy da sie jakos sprawdzic te mp3 jak tak to moze wiecie jak ???
za wszelkie odpowiedzi dzieki z gory :)
pozdro

Ziele 30.04.2003 01:37

Specjalnie są takie mp3 na kazie i nie trudno zgadnąć czyja to sprawka.

Zelea 30.04.2003 12:42

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
nie wiedzialem ze takjest.......
a to moze dlatego iz na kazie sciagnalem kolo 1000 mp3 i to pierwszy raz tak nigdy tak nie mialem tymbardziej w tak duzym nakladzie na raz mnei to zdziwilo........ lipa bo fajne piosenki :(

Krzycho83 30.04.2003 12:46

Trzeba sprobowac poszukac innych wersji ;)

Alinoe 30.04.2003 12:52

...albo zarzucić kazee... polecam DC++

pozdro, Marcin

Zelea 30.04.2003 13:00

Cytat:

Alinoe napisa***322;(a)
...albo zarzucić kazee... polecam DC++

pozdro, Marcin

w sumie kiedys uzywalem DC ale denerwuje mnie w tym to ze wyrzuca czasem z huba jak zostawilem raz kompa na noc to jak wlaczylem rano monitor okazalo sie ze prawie nic nie sciagnelo sie bo mnie wyrzucilo z huba :(
pod wplywem emocji bardzo szybko sie go pozbylem ale moze wroce teraz :) wraz z nadejsciem wiosny :) hehe

Krzycho83 30.04.2003 13:10

Jesli sciagasz wieksze pliki typu albumy muzyczne albo filmy to polecam mulka ;)

Alinoe 30.04.2003 13:12

w ostatnich wersjach DC++ jest opcja która łączy Cię ponownie, poza tym w DC++ możesz zasiadać na kilku hubach jednocześnie

pozdrawiam, Marcin

Zelea 30.04.2003 13:12

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
Jesli sciagasz wieksze pliki typu albumy muzyczne albo filmy to polecam mulka ;)
no tak wiem ale ja sie chyba pogubilem w jego konfiguracji albo w czyms innnym sam nie wiem i mi nie hula ale to tez mozliwe ze przez moj net (beznadziejny :()

jasut 01.05.2003 06:19

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
Ostatnio na Onet.pl była informacja, że każdy, kto ciągnął kazą piosenki z ostatniej płyty Madonny zamiast nich ściągał jej bluzgi. Myślę, że tego typu incydentów będzie coraz więcej.

-Sid-The-Rat=> 01.05.2003 08:10

onet gada glupoty w sprawach kazyy i tak dalej - nie mogli podmienic WSZYSTKICH zrodel madonny - wiec mozna bylo bez problemu znalesc wlasciwe tytuly

ps. kaza z tego co zlysze to bardzo amrny program - choc niestety popularny..

keidy jeszcze sie tym bawilem uzywalem AppleJuice - nie udzielam porad i tak dalej, ale mowie ze warto sie niemieckiego chwile pouczyc zeby zaczaic o co w tym programie chodzi

ZbigNieff 01.05.2003 10:13

Jesli sciagasz cokolwiek (z muzyki) z Kazyy to zawsze szukaj utworu
gdzie ma go okolo 2 tzw "user-ow", moze i wtedy bedziesz mial maly
transfer ale masz prawie 100% pewnosci ze utwor bedzie :spoko:

Jesli ciagniesz cos i ma to okolo 20 "user-ow" to wtedy wystarczy ze
jeden z nich ma zwalony kawalek - oni robia to specjalnie - i juz
piosenke masz do du**... Ja ciagne zawsze od 2 max 5 kolesi i jakos
o 4 miesiecy jeszcze nie trafilem na popsuty kawalek...

Nic innego nie da sie zrobiec, tymbardziej ze Kazaa moim zdaniem to
globalny smietnik, i zreszta jak wszedzie sa tam nie proszone sieci!! ;p

Patrix 01.05.2003 10:39

Jak na chwile zainstalowalem kaaze i wyszukalem pelena album madonny american live to bylem szczsliwy jeszcze 128 bitrate...
ale jak sie sciagnelo to normalne byly tylko 2 piosenki a reszta no comment, dokladnie te same objawy jakby sie plyta zaciela ...
Kaazae wywalilem a album sciagnolem mulkiem :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:24.