![]() |
Konstantynopolitańczykowianeczka toast2
|
Rżewski?
|
Porucznik.
|
Cytat:
Tym razem ci nieliczni są liczni. |
Tri bir!
|
prawda, no nie k***a
|
Bardzo interesujące.
|
ja wiadomo, na czworaka i w kucki k***a
|
Cytat:
Ja mam zamiar jeździć na rowerze zaglądając w dekolty mijających mnie rowerzystek, grillować i pić trochę piwa. Oczywiście nie wszystko na raz. :P |
ja proponuje stosowac naprzemiennie dziewczyne komputer i piwo (kolejnosc i czestosc dowolna wg uznania ;)):cool: :P
|
Re: Two Beer Or Not Two Beer?
Cytat:
- popoludnie i wczesny wieczor - opcja pierwsza - wieczor i wczesna noc - opcja druga plus pierwsza czesc trzeciej - noc - opcja pierwsza ;) Mysle, ze to zapewnilo by Ci przyjemnie i pozytecznie spedzone dni wolne. Bo naturalnie, jak ktos juz napisal - kolejnego dnia (i nocy ;) - replay :) |
już wróciłem. no to za jakąś godzinę przez jakieś trzy dni mozecie mieć kłopoty z dogadaniem się ze mną. :jupi: w razie czego, od razu mówię: xxx to nie to, że ja ciebie nie lubię...
(w miejsce xxx należy wstawić odpowiednią xywkę) |
Laska - piwo - Vietcong... wydaje mi sie ze to najlepsze rozwiazanie!! ;p
Zreszta juz ktos o tym wspomnial - ja to tylko popieram ;p |
Cytat:
|
ja odwoże najwspanialszą kobietę w afryce, europie wschodniej i całej Polsce na połódnie od Gryźlin do Warszawy, by mogła sobie odlecieć, pozawracać w głowie paru francuzikom i na koniec powiedzieć im, że i tak woli Polaka, a potem... :) :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11. |