Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Two Beer Or Not Two Beer? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/two-beer-not-two-beer-20573/)

Zetoxa 02.05.2014 16:22

Konstantynopolitańczykowianeczka toast2

ed hunter 02.05.2014 15:29

Rżewski?

joujoujou 02.05.2014 14:39

Porucznik.

grzeniu 02.05.2014 00:57

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1249811)
Znalazłem ciekawy temat dla tych nielicznych, co nie jadą na zlot. :>

Faktycznie ciekawy temat i na czasie.
Tym razem ci nieliczni są liczni.

szczuru 30.04.2013 11:57

Tri bir!

Zetoxa 30.04.2013 10:43

prawda, no nie k***a

Prezesik 30.04.2013 10:36

Bardzo interesujące.

Zetoxa 30.04.2013 08:17

ja wiadomo, na czworaka i w kucki k***a

ed hunter 29.04.2013 20:10

Cytat:

Napisany przez Hans Uhrmacher (Post 145594)
Tym pytaniem chcę rozpocząć temat jak można spędzić dzisiejsze popołudnie?( i w ogóle cały majowy weekend )
Można wziąć pod uwagę kilka standardowych opcji np.
1 - Dziewczyna - miła blondynka 1.7 m. 80/60/90. Trochę nerwowa i marudna ale w sumie OK.:uscisk:
2 - Komputer - ostatnio miły memu sercu "VIETCONG" - wycieczka po lasach Wietnamu lat 60- tych.:peace:
3 - Piwo + TV - rozwiązanie trochę pospolite ale przyjemne i satysfakcjonujące.:piwo:
4 - Grill z rodzinką na działce - :nie: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie:

Z założenia możliwe są również opcje mieszane ale niektóre zestawienia powodują reakcję łańcuchową.:boks:

Znalazłem ciekawy temat dla tych nielicznych, co nie jadą na zlot. :>

Ja mam zamiar jeździć na rowerze zaglądając w dekolty mijających mnie rowerzystek, grillować i pić trochę piwa. Oczywiście nie wszystko na raz. :P

Pawel_k 30.04.2003 23:16

ja proponuje stosowac naprzemiennie dziewczyne komputer i piwo (kolejnosc i czestosc dowolna wg uznania ;)):cool: :P

andrzejj9 30.04.2003 23:00

Re: Two Beer Or Not Two Beer?

Cytat:

Hans Uhrmacher napisa***322;(a)
Tym pytaniem chcę rozpocząć temat jak można spędzić dzisiejsze popołudnie?( i w ogóle cały majowy weekend )
Można wziąć pod uwagę kilka standardowych opcji np.
1 - Dziewczyna - miła blondynka 1.7 m. 80/60/90. Trochę nerwowa i marudna ale w sumie OK.:uscisk:
2 - Komputer - ostatnio miły memu sercu "VIETCONG" - wycieczka po lasach Wietnamu lat 60- tych.:peace:
3 - Piwo + TV - rozwiązanie trochę pospolite ale przyjemne i satysfakcjonujące.:piwo:
4 - Grill z rodzinką na działce - :nie: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie:

Z założenia możliwe są również opcje mieszane ale niektóre zestawienia powodują reakcję łańcuchową.:boks:

co powiesz na to:

- popoludnie i wczesny wieczor - opcja pierwsza

- wieczor i wczesna noc - opcja druga plus pierwsza czesc trzeciej

- noc - opcja pierwsza ;)

Mysle, ze to zapewnilo by Ci przyjemnie i pozytecznie spedzone dni wolne. Bo naturalnie, jak ktos juz napisal - kolejnego dnia (i nocy ;) - replay :)

mapsajm 30.04.2003 21:28

już wróciłem. no to za jakąś godzinę przez jakieś trzy dni mozecie mieć kłopoty z dogadaniem się ze mną. :jupi: w razie czego, od razu mówię: xxx to nie to, że ja ciebie nie lubię...
(w miejsce xxx należy wstawić odpowiednią xywkę)

ZbigNieff 30.04.2003 20:53

Laska - piwo - Vietcong... wydaje mi sie ze to najlepsze rozwiazanie!! ;p

Zreszta juz ktos o tym wspomnial - ja to tylko popieram ;p

Zelea 30.04.2003 14:02

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ja odwoże najwspanialszą kobietę w afryce, europie wschodniej i całej Polsce na połódnie od Gryźlin do Warszawy, by mogła sobie odlecieć, pozawracać w głowie paru francuzikom i na koniec powiedzieć im, że i tak woli Polaka, a potem... :) :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :cool:
hehehehe :D dobre :cisza:

mapsajm 30.04.2003 13:55

ja odwoże najwspanialszą kobietę w afryce, europie wschodniej i całej Polsce na połódnie od Gryźlin do Warszawy, by mogła sobie odlecieć, pozawracać w głowie paru francuzikom i na koniec powiedzieć im, że i tak woli Polaka, a potem... :) :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :peace: :piwo: :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11.