![]() |
Mount Rainer
Witam! Czy zna ktos jakis dobry program, oprcz ReadCD-MRW, ktory pozwolilby korzystac z technologii Mount Rainer ??
|
InCd, ale czy lepszy to wątpie. Często ma wyskakują jakieś niezrozumiałe błęsy itp.
|
Read CD-MRW jest tylko czytnikiem Mt.Rainiera, natomiast InCD to odczyt/zapis i inne funkcje. Trudno porównywać.
Read CD-MRW jest z firmy Software Architecs i jego odpowiednikiem do full Mt. Rainiera (odczyt/zapis/formatowanie) jest Write CD-RW! Software Architecs products InCD jest z Ahead, dlatego też dobrze współgra z Nero i jego polecam. Ahead wypuściło tez czytnik - EasyWriteReader. Oczywiscie instalacja InCD wystarcza do wszystkiego, nie potrzeba osobno instalować czytnika. Tutaj jest topic, w którym jest kilka luźnych uwag o InCD Używam InCD ciągle - żadnych problemów (win xp). |
najlepszt tego typu
to Drag to Disc firmy roxio :spoko:
|
Re: najlepszt tego typu
Cytat:
|
mam kilka programow
i jakos nie zauwazylem zeby sie gryzly, musisz tylko odpowiednia skonfigorowac :oczko:
|
Re: mam kilka programow
Cytat:
Myślę, ze nie ma się co pytać Ciebie jak skonfigurować Drag Dropa, bo tam nie ma zbyt wielu opcji ( no chyba, że wiesz :) ) - to tylko luźne uwagi, doświadczenia. |
pali
dlaczego jeszcze nie spisz ? tak puzno !:spie:
|
Re: pali
Cytat:
dopisek: oczywiście koszula nie jest czerwona, źle by wyglądała z czerwonym sztandarem, chyba jakąś inną wezmę :) |
to zycze milego demonstrowania
No i Fajnego wekendu ;) aby tylko pogoda dopisala:jupi:
|
Re: to zycze milego demonstrowania
Cytat:
Dzięki, nawzajem - miłych dni. Sciskam dłoń PS Jak niektórzy tu wpadną to zrobią jatkę :) |
Re: Re: to zycze milego demonstrowania
Cytat:
Jak wpadna i cos namieszaja to sie ich wytnie ^_^ ale bez jaj:jem: |
Ja uzywałem IN CD przez jakiś czas i jestem zadowolony.
Zdarzyło mi się parę błędów ale to przez wina. |
InCd
tylko pamieci zrzera przy rozruchu :/ ... ale co tam :cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26. |