![]() |
Kubus fajny, jak sie oglada pierwszy raz, po ktoryms razie te mieso rzucane co drugie slowo staje sie nudne.
Ale na pierwszy raz, z kumplami, przy piwku to spoko :spoko: ;). |
Stare stare i znane :D:D:D "Sk*rwisin jak on tu wlazl, jezuuuz maria" Swistak de best :D " Ty jestes Ped*l a nie pan sowa" :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajny był moment jak Puchatek utknął w wyjściu z nory, a królik ten obraz sobie zrobił :ASD
|
Oglądałęm to kiedyś ... nawet mam gdzies zgrane na CD ... poprostu :spoko: :haha:
|
ja wlasnie sobie zassam i zobacze - nie widzialem calego tylko urywki ale filmik kojaze :)
|
Filmu nie oglądalem, ale czytał opowieści. Były wy***ane.
|
hehe, a jak się fajnie go ogląda wśród kumpli i po kilku browarkach... poezja :)
|
ja mam cala wersje.. jak sciagaja tygryska z drzewa, a o drugiej czesci nie slyszalem?
pozdro ;) |
Sorry że wyciągam temat ale słyszałem że jest druga częśc tego filmu i pytanie skąd można drugą częśc ściągnąć a jeszcze jedno bo ta wersja kubusia jest ucięta mniej więcej na połowie jeszcze trochę sie dzieje może macie jjakieś namiary na kubusia !
|
też mam jak by z vhs WIDZICIE WARTO BYŁO ZASSAĆ
PUCHATEK RZĄDZI:) KUBUŚ "Prosiaczku czego masz takie uszy podkulone za*ebać ci" PROSIACZEK "Nic tylko wys*ac się nie mogę":D ^_^ :D |
Ten filmik rulz:) , dawno sie tak nie usmialem jak go ogladalem. Bezapelacyjnie najlepsza jest narada w domu Kubusia Puchatka:)
|
Re: Re: Re: Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: 200MB nieocenzurowanego Puchatka
Cytat:
Ja tez mam taka jakby VHS.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |