![]() |
Problemy z nero pod XPkiem
Od jakiegos czasu uzywam programiki Nero pod Windowsem XP. Do tej pory chodzi dobrze, ale pewnego dnia przestal. Przy probie wypalenia czegos na z dysku wyrzuca blad o braku pamieci. Doszly mnie sluchy ze moze to byc spowodowane konfliktem pomiedzy Nero a XPekiem. Czy wie ktos z was jak obejsc ten problem??
|
Re: Problemy z nero pod XPkiem
Cytat:
Tylko to wystepowalo przy nagrywaniu vcd. W kazdym razie nie zaszkodzi sprawdzic przelaczajac na angielski. Jesli oczywiscie korzystasz z polskiej. Bo ramu to chyba masz dosyc? |
RAMu mam dosc i co ciekawe angielska wersje jezykowa. Wysypuje mi sie to przy wypalaniu plikow WAV. Czy mozliwe jest zeby programik, ktory jest wmontowany w XPka obslugujacy wypalanie plikow, gryzl sie z Nero? Z tym ze jesli tak, to jest to bomba z opoznionym zaplonem.
|
ja uzywam nero i XP ... u mnie nic sie nie dzieje ... a konfliktow raczej nie ma miedzy windowsowym wypalaczem i nero
masz najnowsze aspi ? i najnowsze via ? a moze poprostu sciagnij nowe nero bo ja mialem inne problemy bez w/w pozdro |
Re: Problemy z nero pod XPkiem
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Re: Re: Problemy z nero pod XPkiem
Cytat:
Kurcze kiedys sie sam tym bawiłem i powiem Wam ze nie odczułem rózniccy:blee: |
Re: Re: Re: Problemy z nero pod XPkiem
Cytat:
|
Ja mam Nero 5.5.7.2 i XP Pro.
U mnie wszystko dziala! Tylko raz sie cos kaszanilo i musialem zrobic reinstalke Nero. Teraz jest juz dobrze. Dziwna sprawa... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |