![]() |
Jakiego Nero używacie?
Jakiej wersji Nero uzywacie?
Którą uważacie za najbardziej udaną? I ogólnie jakie są wasze wrażenia ;) po pracy z Nero? Zapraszam również do ankiety.:czytaj: |
Jak na razie 100% dla Nero 5.5.10 ;-)
|
ja uzywam 5.5.9.13-dostalem ją jak kupilem mojego litka (LTR52246S). Dziala. Wszystko z nia ok. Nie narzekam.
|
5.5.9.9 PL załączona do mojego LG'ika. Dziala wszystko OK, legalnie :) więc po co zmieniać???
|
Ja wypalam na Nero ver.5.5.10.7 ...;)
Jedyny mankament to zbyt długie otwieranie się Nero w WinXP ...8) |
Witam !
Z Yami dostałem wersje 5.5.9.17 czy jakos tak ale po upgradzie BIOSU na najnowszy musiałem zmienic nero na 5.5.10.20 i teraz jest ok / naped nie znika w nero / Nastepna zmiana bedzie jak wyjdzie 6;) |
Dla mnie to niem różnicy prawie żadnych zmaian
|
5.5.9.0 - nowsze mi kompa za mocno zmulaly
|
uzywam 5.5.10.20
z moim lg dostalem 5.5.9.9 PL expres ale nie wem co to takiego wiec nie uzywam tego |
Cytat:
A moze wszystko masz ok, bo myslę też, że to moze zależeć od napędu/ów. |
Cytat:
Zgadza sie - najszybciej nero sie otwiera jak w kompie nie ma zadnych napedów CD - natomiast jak mam dwa naedy na jednej tasmie to trocheokienko powitalne sie 'SWIECI' - nero wtedy szuka Napedów EIDE8-) ;) |
Cytat:
|
ciekawe co to dla was znaczy szybkie otwieranie? Ja mam lekko leciwy sperzęcik i nie narzekam :) Długo to się może odpalać jakaś gierka czy bardziej zaawansoany program np. Corel.
Nero jest spox :spoko: |
Aktualnie Nero 5.5.10.15 + pliczek dodajacy do nazwy "a", (nie wersja 5.5.10.15a)... ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26. |