![]() |
fajne MP3-popraw sobie humor
Ściągnijcie sobie pliczek a raczej dwa mp3 fajna baśń i można się nieźle pośmiać :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^
jest baśń o ksrólewnie pi*dolonie i 13 księga pana tadeusza Pewnie większość osób to zna ale dla innych się przyda !!! (sory jak to kiedyś dał ktoś na forum ale ja nie widziałem dlatego daję wam adresy) Baśń 13 księga pana tadeusza |
Już to słyszałem, ale bardzo dawno temu w erze gdy na topie były tylko magnetofony kasetowe ...;)
Fajnie znów będzie sobie posłuchać ...;) |
Witam !
takze słyszałem to wczesniej ale posłucham jeszcze raz - swietne wykonanie OLBRYCHSKIEGO grzała sie cała rodzina;) :D |
Cytat:
Szkoda tylko że nie ma już więcej takiego typu rzeczy A może są ? Ludzie znacie adres to podajcie 13 księge pana Tadeusza czytałem bardzo dawno teraz gdy dorosłem jest jeszcze lepsze !!! może dlatego że byłem wtedy mały |
Re: fajne MP3-popraw sobie humor
Słuchałem tego chyba z 10 lat temu. Fajnie sobie przypomnieć :D ^_^ :D ^_^
|
hehe dzieki. To juz slyszalem. Ale mialem na kasecie :D
|
Re: Re: fajne MP3-popraw sobie humor
Cytat:
|
Re: Re: fajne MP3-popraw sobie humor
Cytat:
nio tez slyszalem to jakis czas temu ... ciekawe empeki :) |
Slyszalem to juz jakos 2 albo i wiecej lata tamu... ale co stare to kreci... ;p
|
Trzeba przyznać, że Olbrychski jest doskonały. Wykonanie super.
|
Stare ale jare hee...
|
Re: Re: Re: fajne MP3-popraw sobie humor
Cytat:
Właśnie ściągam i posłucham z przyjemnością... :) |
No i sobie nie sciągnąłem, niech szlag trafi polskie serwery.
Te ich cholerstwo nie potrafi wznowic transmisji! Cały dzień sie sciągało i nic, najwyzej do dwóch mega doszło, za którymś razem. Byłby ktoś tak dobry i wrzucił mi to na maila?! Pewnie trzeba by podzielić ,albo cos. warszawianin@tlen.pl THX |
he he do dzis pametam te opowiesci "O krolewnie piz***onie" i "XIII ksiege" :P
Olbrychski rulez :chytry: :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |