![]() |
Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Wlasnie zaczalem sie uczyc do testow gimnazjalnych ktore bedą 8 i 9 maja dla 3 klasistow gm. I szuka, stronek z powtorzeniami materialu z matmy, fizy, bioli i chemi...a wogole wszystkiego. Wiem ze sa osoby ktore powiedza "ja nie pisalem glupich testow","te testy sa proste"-wiec bez sensu takie odpowiedzi dawac. Szukam konkretow. Bo do tej pory rozwiazalem ok 50testow a chce powtorzyc material gm bez przewracania bezsensownie zeszytow ze wszystkich 3 lat. Glownie tak jak pisalem - matma, chemia, biologia.
prosze pomozcie ;) pozdrawiam |
Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
|
Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
Ucze sie, siedze w necie i gram wlasnie w Quake`a 3:)-naprawde. Nie jestem kujonem (( ale dobrze sie ucze ;). Glownie chodzi mi o funkcje (mat.) Biologie cala i chemie cala. sa jakies stronki? |
Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
www.xlaski.pl- Tu jest CAŁA biologia :) www.morrowind.prv.pl - Chemia jk sie patrzy :) |
Re: Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
a tak serio to osobiscie znam tylko www.sciaga.pl . Nie wiem, czy jakies testy tam tez sa, ale nie zaszkodzi sprawdzic. |
Ja na egzamin uczę się tylko z maty, bo cienki jestem ;).
|
Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
http://www2.gazeta.pl/edukacja/0,27097.html |
@GOLOMB:ty ciagle swoje (prosilem o nie dawanie takich glupich odpowiedzi)
@andrzej9:Dzieki!, adresik znam. @Luke: ja z matmy dobrze tylko funkcje musze przypomniec. @camfo:dzieki tez tam zagladam! i koniecznie chemia. |
|
OKa jak chcecie chciałem wnieść trochę koloru w tą z góry zapowiadającą się szarą dyskusję ostatni pożegnalny post w tym topicu:)
|
Hmmm szczerze mowiac rzeczywiscie nie macie sie co duzo uczyc. Nie wkuwajcie ogromnych ilosci wzorow czy regulek bo to wam sie nie przyda. Pytania sa ulozone na logike. Czasami nawet w pytaniu jest zawarta odpowiedz! Musicie wykorzystac swoje umiejetnosci i zdolnosc do kojarzenia.
Oczywiscie nie mowie zebyscie sie nie uczyli ale przegladnijcie zeszyty z poprzednich lat powtorzajac to co jest najwazniejsze (nie uczcie sie szczegolow) i wyluzujcie sie. Radze wam powtorzyc z polskiego rozprawke, sprawozdanie lub esej. Napewno cos z tego bedzie trzeba napisac. Wszystko bedzie spoko! Zycze powodzenia! Podpisano - byly gimnazjalista ;) |
@GOLOMB-nie no mozna z jajem podchodzic do tematu, ale wiesz skoro napisalem zeby nie bylo komentarzy ze pograj sobie w q3 to bez sensu jest ich zamieszczanie.
@murt: Dzieki!;) |
ja mam taka ksiazke co tam jest po 100 zadan ze wszystkich scislych ... i chociaz z matmy dobty jestem (5,5,5,5,5,5,5,5,6) to polowe zadan tylko zrobilem
no i co tu myslec a ta ksiazka sie nazywa 5w1 ... pomaranczowo biala ... wiec mozesz se kupic .. naprawde warto no i zyccie poodzenia nam biednym gimnazjalistom a pamietam ze na onecie takie tsty z humana byly ale linku nie znam |
Cytat:
A Kasprzak po prostu oczekiwal bardziej konkretnych odpowiedzi :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |