![]() |
Smieje sie z siebie ze ze mnie taki mozg :)
|
Cytat:
|
No co ty Golomb ja nawet czerwonego paska na koniec gimnazjum nie mialem;) Ale za to bez zadnej dety wyszedlem-->Mózg :D ^_^ :D
|
Cytat:
|
Camfo: wielkie dzięki za link, bardzo mi się przydał. Dzięki wszystkim, którzy zainteresowali się problemem, ale póki co tylko link camfo sprawdziłem.
Murt: Radze wam powtorzyc z polskiego rozprawke, sprawozdanie lub esej. Napewno cos z tego bedzie trzeba napisac. O to akurat się nie martwię, bo z prac pisemnych ostatnio dostaję tylko 5 i 6 ;). |
Cytat:
A Kasprzak po prostu oczekiwal bardziej konkretnych odpowiedzi :) |
ja mam taka ksiazke co tam jest po 100 zadan ze wszystkich scislych ... i chociaz z matmy dobty jestem (5,5,5,5,5,5,5,5,6) to polowe zadan tylko zrobilem
no i co tu myslec a ta ksiazka sie nazywa 5w1 ... pomaranczowo biala ... wiec mozesz se kupic .. naprawde warto no i zyccie poodzenia nam biednym gimnazjalistom a pamietam ze na onecie takie tsty z humana byly ale linku nie znam |
@GOLOMB-nie no mozna z jajem podchodzic do tematu, ale wiesz skoro napisalem zeby nie bylo komentarzy ze pograj sobie w q3 to bez sensu jest ich zamieszczanie.
@murt: Dzieki!;) |
Hmmm szczerze mowiac rzeczywiscie nie macie sie co duzo uczyc. Nie wkuwajcie ogromnych ilosci wzorow czy regulek bo to wam sie nie przyda. Pytania sa ulozone na logike. Czasami nawet w pytaniu jest zawarta odpowiedz! Musicie wykorzystac swoje umiejetnosci i zdolnosc do kojarzenia.
Oczywiscie nie mowie zebyscie sie nie uczyli ale przegladnijcie zeszyty z poprzednich lat powtorzajac to co jest najwazniejsze (nie uczcie sie szczegolow) i wyluzujcie sie. Radze wam powtorzyc z polskiego rozprawke, sprawozdanie lub esej. Napewno cos z tego bedzie trzeba napisac. Wszystko bedzie spoko! Zycze powodzenia! Podpisano - byly gimnazjalista ;) |
OKa jak chcecie chciałem wnieść trochę koloru w tą z góry zapowiadającą się szarą dyskusję ostatni pożegnalny post w tym topicu:)
|
|
@GOLOMB:ty ciagle swoje (prosilem o nie dawanie takich glupich odpowiedzi)
@andrzej9:Dzieki!, adresik znam. @Luke: ja z matmy dobrze tylko funkcje musze przypomniec. @camfo:dzieki tez tam zagladam! i koniecznie chemia. |
Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
http://www2.gazeta.pl/edukacja/0,27097.html |
Ja na egzamin uczę się tylko z maty, bo cienki jestem ;).
|
Re: Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?
Cytat:
a tak serio to osobiscie znam tylko www.sciaga.pl . Nie wiem, czy jakies testy tam tez sa, ale nie zaszkodzi sprawdzic. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |