Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/testy-gimnazjalne-powtorki-gdzie-mozna-znalezc-20668/)

Kasprzak 02.05.2003 16:14

Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Wlasnie zaczalem sie uczyc do testow gimnazjalnych ktore bedą 8 i 9 maja dla 3 klasistow gm. I szuka, stronek z powtorzeniami materialu z matmy, fizy, bioli i chemi...a wogole wszystkiego. Wiem ze sa osoby ktore powiedza "ja nie pisalem glupich testow","te testy sa proste"-wiec bez sensu takie odpowiedzi dawac. Szukam konkretow. Bo do tej pory rozwiazalem ok 50testow a chce powtorzyc material gm bez przewracania bezsensownie zeszytow ze wszystkich 3 lat. Glownie tak jak pisalem - matma, chemia, biologia.

prosze pomozcie ;)

pozdrawiam

GOLOMB 02.05.2003 16:58

Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
Wlasnie zaczalem sie uczyc do testow gimnazjalnych ktore bedą 8 i 9 maja dla 3 klasistow gm. I szuka, stronek z powtorzeniami materialu z matmy, fizy, bioli i chemi...a wogole wszystkiego. Wiem ze sa osoby ktore powiedza "ja nie pisalem glupich testow","te testy sa proste"-wiec bez sensu takie odpowiedzi dawac. Szukam konkretow. Bo do tej pory rozwiazalem ok 50testow a chce powtorzyc material gm bez przewracania bezsensownie zeszytow ze wszystkich 3 lat. Glownie tak jak pisalem - matma, chemia, biologia.

prosze pomozcie ;)

pozdrawiam

Łaaaaaaaaa Nieucz sie ..POCO !?!? to tylko GŁUPI egzamin Gimnazjalny lepiej sobie quake zapodaj. Poważnie ci mówię....Ehhh.. ja na mature niemam zamiaru sie uczyc a dopiero na EGZAMIN gimnazjalny..ehhh..PS jesteś kujonem ??

Kasprzak 02.05.2003 17:04

Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
Łaaaaaaaaa Nieucz sie ..POCO !?!? to tylko GŁUPI egzamin Gimnazjalny lepiej sobie quake zapodaj. Poważnie ci mówię....Ehhh.. ja na mature niemam zamiaru sie uczyc a dopiero na EGZAMIN gimnazjalny..ehhh..PS jesteś kujonem ??
wiedzialem ze taki komentarz bedzie.;)

Ucze sie, siedze w necie i gram wlasnie w Quake`a 3:)-naprawde.
Nie jestem kujonem (( ale dobrze sie ucze ;).

Glownie chodzi mi o funkcje (mat.)
Biologie cala
i chemie cala.

sa jakies stronki?

GOLOMB 02.05.2003 17:08

Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

wiedzialem ze taki komentarz bedzie.;)

Ucze sie, siedze w necie i gram wlasnie w Quake`a 3:)-naprawde.
Nie jestem kujonem (( ale dobrze sie ucze ;).

Glownie chodzi mi o funkcje (mat.)
Biologie cala
i chemie cala.

sa jakies stronki?

www.q3arena.wp.pl- Tu masz świetne funkcje z matematyki :)
www.xlaski.pl- Tu jest CAŁA biologia :)
www.morrowind.prv.pl - Chemia jk sie patrzy :)

sayan 02.05.2003 17:47

Re: Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)

GOLOMB chłopak ma problem ..a ty mu takie rzeczy.

andrzejj9 02.05.2003 18:01

Re: Re: Re: Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)

^_^ ^_^ ^_^ widze, ze sie nie poddajes ;)

a tak serio to osobiscie znam tylko www.sciaga.pl . Nie wiem, czy jakies testy tam tez sa, ale nie zaszkodzi sprawdzic.

Luke 02.05.2003 18:15

Ja na egzamin uczę się tylko z maty, bo cienki jestem ;).

camfo 02.05.2003 18:29

Re: Testy gimnazjalne.Powtórki.Gdzie można znaleźć?

Cytat:

prosze pomozcie ;)

pozdrawiam

Zobacz tutaj
http://www2.gazeta.pl/edukacja/0,27097.html

Kasprzak 02.05.2003 18:42

@GOLOMB:ty ciagle swoje (prosilem o nie dawanie takich glupich odpowiedzi)
@andrzej9:Dzieki!, adresik znam.
@Luke: ja z matmy dobrze tylko funkcje musze przypomniec.
@camfo:dzieki tez tam zagladam!

i koniecznie chemia.

tomgoo 02.05.2003 18:56

http://www.republika.pl/p_a_b_l_o/

GOLOMB 02.05.2003 19:28

OKa jak chcecie chciałem wnieść trochę koloru w tą z góry zapowiadającą się szarą dyskusję ostatni pożegnalny post w tym topicu:)

murt 02.05.2003 19:50

Hmmm szczerze mowiac rzeczywiscie nie macie sie co duzo uczyc. Nie wkuwajcie ogromnych ilosci wzorow czy regulek bo to wam sie nie przyda. Pytania sa ulozone na logike. Czasami nawet w pytaniu jest zawarta odpowiedz! Musicie wykorzystac swoje umiejetnosci i zdolnosc do kojarzenia.
Oczywiscie nie mowie zebyscie sie nie uczyli ale przegladnijcie zeszyty z poprzednich lat powtorzajac to co jest najwazniejsze (nie uczcie sie szczegolow) i wyluzujcie sie. Radze wam powtorzyc z polskiego rozprawke, sprawozdanie lub esej. Napewno cos z tego bedzie trzeba napisac.
Wszystko bedzie spoko! Zycze powodzenia!
Podpisano - byly gimnazjalista ;)

Kasprzak 02.05.2003 20:13

@GOLOMB-nie no mozna z jajem podchodzic do tematu, ale wiesz skoro napisalem zeby nie bylo komentarzy ze pograj sobie w q3 to bez sensu jest ich zamieszczanie.

@murt: Dzieki!;)

mallow 02.05.2003 22:34

ja mam taka ksiazke co tam jest po 100 zadan ze wszystkich scislych ... i chociaz z matmy dobty jestem (5,5,5,5,5,5,5,5,6) to polowe zadan tylko zrobilem
no i co tu myslec
a ta ksiazka sie nazywa 5w1 ... pomaranczowo biala ... wiec mozesz se kupic .. naprawde warto
no i zyccie poodzenia nam biednym gimnazjalistom
a pamietam ze na onecie takie tsty z humana byly ale linku nie znam

andrzejj9 02.05.2003 23:04

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
OKa jak chcecie chciałem wnieść trochę koloru w tą z góry zapowiadającą się szarą dyskusję ostatni pożegnalny post w tym topicu:)
spoko, mi zarty sie podobaly ;)
A Kasprzak po prostu oczekiwal bardziej konkretnych odpowiedzi :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24.