![]() |
Jak zainstalować EAC?
Witam Wszystkich!
Pewnie teraz zwalę z nóg lub z krzeseł swoim pytaniem, ale nie mam innego wyjścia, zatem wybaczcie, ale jestem naprawdę początkujący. Jak zainstalować ten program: Exact Audio Copy V0.95 prebeta 2 I czy ta wersja jest dobra? :zawstydz: :'( |
scaigasz instalke - z tego jak dokladnie podales nazwe wnioskuje ze ja juz masz
jesli to .exe to klikasz na nia dwa razy i sie uruchamia instalator, zgadzasz sie na licencje i tak dalej - wysztrczy czytac co tam pisze jesli to .zip/rar/ace to tez klikasz dwa razy - w srodku powinien byc .exe ktorego wypakowujesz (przeciagasz np. na pulpit) i dalej tak jak wyzej nie zaglebiajac sie w szczegoly ta wersja jest dobra i bedzie ci dobrze sluzyc |
Cześć!
Zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś. Udało mi się nawet podzielić pliki WAV, ale jednego nie rozumiem, dlaczego po wyłączeniu programu po prostu nigdzie go nie mam. Czy muszę instalować go za każdym razem jak chcę wykonać jakąś czynność przy jego użyciu.? I oczywiście po raz kolejny dzięki za pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
Będzie miał go pod ręką...;) |
albo jeszcze lepiej na pasku narzędzi-szybkie uruchamianie. Zaraz obok menu start, lewy dolny róg:)Pozdrawiam
|
1). Albo wrzuc do autostartu :)
2). Heh co powiecie na ankietke: Czy robisz skroty na pulpicie czy na pasku zadan, czy wrzucasz programy do autostaru ^_^ (+ mieszane odpowiedzi). Ad.1 Prosze nie traktowac serio :) Ad.2 Prosze potraktowac serio :) |
Cytat:
Zaloz sobie jakis folder umiesc tam EAC i zrob sobie skrot np na pulpicie Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |