![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
Dokladnie to;) |
Cytat:
Wpisz w uruchom: gpedit.msc .......................;) |
Cytat:
Jak zapewne zauwazyles u mnie tez rzadzi win2ksp3 i nawet alcohol120% nie jest w stanie mu nic zrobić - no chyba ze ostro nim zakreci;) Wole 2k od Xp bo jak widac jest o wiele bardziej konfigurowywalny - wystarczy poswiecic mu trocheczasu i w tym systemie nie bedzie rzeczy nie do ustawienia;) |
Mam włączone Automatyczne odtwarzanie w alcoholu! Ale to nie pomogło! Dlaej musze ręcznie uruchamiać płyty!
|
Cytat:
a właśnie:chytry: Alcohol i to 120 procentowy namieszał w głowach i nie tylko :) ja tez mam alcohola i jest wszystko OK! Ale u mnie rządzi win 2000:3msie: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mógł ! Kizio ma Alcohola 120% zainstalowanego !! |
ej chłopaki! Ja na XP mało się znam(miałem go tylko pare razy przez krótszy czas i doszedłem do wniosku, że dla mnei i mojego sprzętu najodpowiedniejszy będzie win 2000).
Ale myśle to dziwne, że Kizio nie masz w XP od razu ustawionego autorun'u. Mi zawsze odpalał się autorun (i w XP i w 2000 i w innych:) ). Nie sądzicie, że mógł w tym namieszać jakiś program? :3msie: |
Cytat:
Je rowniez tego nie mam... |
ale ja nie mam w systemie gpedit'a!
|
I drugie ustawienie - uwaga musisz odpalic obydwa !!
|
Witam !
Zapewne tak samo jak w 2k Start/uruchom/gpedit - i tam postepujesz jak na screenach;) |
Autorun w WinXP!
Jak włączyć autorun płyty cd wkładanej to nagrywarki bądź do DVD (bo CD nie mam)!?? Nero Info Tool pokazuje że autorun off:
http://www.kizio1.friko.pl/moje/neroinfotool.gif No więc jak włączyć Autorun??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |