![]() |
Cytat:
Z czasopisma Magazyn Internetowy WWW :) :cool: Ale strona mi się bardzo podoba, taka polska wersja też mogłaby być ciekawa :jem: ;p :cool: |
zrób strone o świniakach :)
|
wszelkiego typu strony 'o' windowsach pisane przez amatorow nie maja sensu - wiedzy praktycznej poza tym 'jak zasmiecic system i jak go potem zreinstalowac' brak i to strata czasu
tak samo o robieniu stron www 'za pomoca' programow - okazaloby sie nagle ze jak przychodzi do tlumaczenia zawilej skladni css to tylko xara web style zostaje moze cos ciekawego o formatach muzyki? mpc/mp3/ape/ogg? tylko cos wiecej niz kodeki zassij stad, mpc rulez i koniec... przyda sie to innym np. instrukcja jak najbardziej zautomatyzowac proces zrzucania muzy w eacu tak aby na wyjsciu byl .mpc... :) |
tak..
ta stronka napewno by miala dużą oglądalność :) TOMMYx skąd ty znasz takie adresy ?:) |
Re: Tematyka strony WWW - jaka?
Cytat:
Masz z góry zagwarantowane, że "jej" oglądalność będzie duża 8-) * "blokada rodzicielska" ;) aby stronka otworzyła się należy poprawić jej link :) |
Myślę, że poczekaj jeszcze na kilka postów, może userzy podsuną ci jeszcze jakiś ciekawy temat. Jak będziesz już zdecydowany na wyciszanie daj nowy topik, gdzie koledzy będą mogli zgłosić swoją chęć pomocy. Na temat wyciszania jest kilka mini stronek, ale aby do nich dotrzeć rzeba konkretnie się naklikać, poza tym są one niesamowicie ubogie. Przydałby się ktoś, kto dobrze włada angielskim, gdyż strony w tym języku wyglądają na bardziej pprofesjonalne. Napisz na PW do Bartka co on o tym sądzi (jak czytam jego posty wydaje mi się, że testował już wszystko co było do testowania) i ma chyba największe z nas doświadczenie.
Pozdrawiam |
Witam!
nie mam za bardzo pojecia o php, ale o flashu to moge opisac jak robic proste animacje i za pomoca jakich programow... tak, to sie bedzie zamykalo w dziale o tworzeniu stron www :) |
Cytat:
|
Witam!
... i dlatego (jesli dojdzie do robienia strony) jezeli te osoby wyraza chec, to beda mogly pomoc przy tworzeniu dzialu o wyciszaniu kompa, zamieszcze ich artykuly na stronie. Oczywiscie wszelkie laury za te teksty beda nalezaly do nich. |
Zdecydowanie nie ma w polskim internecie profesjonalnie zrobionej strony o wyciszaniu komputera. Myślę, że na tym forum jest już kilka osób, które liznęły temat.
|
Witam!
tak to jest dobry pomysl, z biegim czasu mozna naprawde zgromadzic ogromna wiedze na stronie... wlasnie wpadlo mi do glowy takie cos, zeby zrobic strone o wielu rzeczach (problemach komputerowych), ktore dla nas sa oczywiste a dla innych nie do przejscia. Bylyby tam opisy jak zrobic to i tamto, jak naprawic , jak skonfigurowac, jakim programem, gdzie go szukac itp. w sumie tematyka takiej strony jest obszerna i kazdy moze znalezc cos dla siebie i czegos nowego sie dowiedziec :)... no.. ale czekam dalej, moze ktos wpadnie na oryginalny i rewelacyjny pomysl za wszelkie sugestie dziekuje :) |
Cytat:
jesli interesuje Cie wszystko po trochu, a przy tym interesujesz sie kompami, to zrób ogólną stronke o KOMPACH, różne działy różne zagadnienia, przy tym troche testów, recenzji, gier, sprzetu, wszystkiego po trochu :P |
Cytat:
tez sie nad tym zastanawialem... chyba zrobie taki dzial, ale tylko z najwazniejszymi zagadnieniami w tym temacie, poniewaz takich stron tez jest multum. |
o HTML'u CSS itp.!
|
Cytat:
no wlanie.. ale tak wiele rzeczy mnie interesuje, ze ciezko mi sie zdecydwac, z drugiej strony chce zrobic strone, ktora przyda sie ludziom. Ta stronka ma byc calkowicie zgodna z prawem (zadnych seriali, crackow itp :)). Systemy operacyjne to dobry temat, choc takich stron jest bardzo wiele i zeby sie wybic, to trzeba mocno nad strona i terescia pracowac, a ponadto miec spora wiedze na ten temat. Kulinaria... moge zrobic taki dzial, a w nim przepisy itp. Ja potrzebuje cos, co trafi w potrzeby ludzi. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |