![]() |
Gry
Powiedzcie czemu jest tyle zachodu by pograc sobie w sieci???chcialem pograc w team fortress,sciagnalem cracki i patche to na koncu wyskoczylo mi ze nieprawidlowy kod produktu,moze znacie rozwiazanie tego problemu?drugi to Black Hawk Down,programy all seeing eye i gamespy nie widza jej,a kiedy probuje przez sama gre i przechodze procedure rejestracji rowniez prosza o klucz,podaje ten co przed instalka a on ze nieprawidlowy:(jesli mozecie pomozcie:)
Pozdrowionka |
niestety tak już jest z piratami ...:chytry:
Z orginalną byś nie miał problemu, ponieważ mają unikatowe kody. |
Re: Gry
Cytat:
|
Cytat:
|
osobiscie proponowalbym sciagnac sobie The All Seing Eye, programik pokazuje wszystkie serwery do jakiej sie tylko chce gry, a najlepsze jest w nim to ze pokazuje takze serwy crackowane :) niestety po formacie jaki sobie zafundowalem (w niezbytt duzej poczytalnosci umyslowej) nie mam juz adresu do stronki z ktorej mozna gozadoic...
sprytny programik, grale juz dzieki niemu w wiele gierek na sieci |
Cytat:
http://www.udpsoft.com/eye/ |
Dziekuje
Dziekuje:))za dobry adresik,lecz musze stwierdzic ze pomimo iz takze gram na all seeing eye to delta force:black hawk down w swojej wersji nie zauwazylem,moze macie jakies inne,albo macie cos co by mi pomoglo,wszelkie materialy pomocnicze przyjme:)))
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |