![]() |
proste pytanko:):)
Kto mnie na forum lubi? bo widzę że coś cięci jesteście na mnie:)
|
Re: proste pytanko:):)
Cytat:
JEst OK ! |
Ke ???
ja cie nie znam, nie wypowiadam sie... |
Re: proste pytanko:):)
Cytat:
Mi też którejś brakuje. Ciągnie do swojego :) |
Witam !
Memo - trzeba było ankiete walnac - i nie kazac komentowac swojego głosu to byc miał wiarygodniejsze wyniki;) |
Re: Re: proste pytanko:):)
Cytat:
|
Czasami trochę trudno zrozumieć Twoje posty... chyba za często piszesz w konwencji "strumienia świadomości" i zakładasz, że wszyscy oczywiście zrozumieją, co masz na myśli, nawet, jeśli tego wprost nie powiesz, nie podasz szczegółów, itd.
Poza w/w - czy dałeś komuś jakikolwiek poważny powód do tego, by Cię nie lubił? Bo w sposób w/w - nikogo chyba nie obraziłeś, co najwyżej narażasz samego siebie na to, że nie dostaniesz sensownej odpowiedzi. |
Cytat:
|
Wychodzę z pewnego założenia :
Powinniśmy trzymać się razem i pomagać sobie nawzajem jak i nowym userom ... ...a błędy błędami ...nie każdy jest doskanały. Taki jest główny cel tego Forum. A ci co uważają inaczej ...i dogryzają innym snobistycznymi podsłówkami, no cóż ...mądrość jest ich kalectwem... :) ......... :) |
skąd ty sie urwałes z tym pytaniem :zeby:
|
jakby każdy wyjechał z takim pytaniem na forum ..to dopiero by sie smietnik zrobił :)
|
Nikt na tym forum mi "krzywdy" nie zrobil, wiec na razie nie ma osoby, ktorej "nie lubie". Poza tym co to znaczy "lubic"?? Nie moge przeciez wyrobic sobie zdania o czlowieku, ktorego prawie zupelnie nie znam, a jedyne co mnie z nim laczy /konkretnie z Toba/ to to, iz jestesmy na tym forum, i (byc moze) czytamy swoje posty.
Maly update... Moge wyrobic sobie /chociaz w zarysach/ zdanie o osobie, ktora zajmuje jakies stanowisko w konkretnej sprawie lub przedstawia swoje poglady na dany temat. Pzdr! |
spada zmęczony jestem pa i dajcie mi spokoj ale ja naprawdę czuję się na tym forum jak obcy i to wszystko:(
|
Cytat:
@memorando, Chyba bez powodu! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:27. |