![]() |
Gothic 2_cd3 Jakies konkretne rozwiazanie???
Witajcie!
To moj debiut na forum:) Przygladam sie dyskusji na temat zabezpieczen 3 plyty w Gothic 2 pl i widze samych myslicieli, filozofow i przemadrzalcow!!! Bez urazy ale z tych postow nie wiele wynika - w tym sensie ze nie ma konkretnego rozwiazania problemu. Poniewaz mam ten sam problem (z ta 3 plyta) mam prosbe zeby ktos konkretnie napisal jak sobie poradzic z tym problemem!!! Najnowsza wersja blindwrit'a obsluguje SD2.9 tylko nie moge znalesc zadnych informacji na temat ustawien odczytu i zapisu. Dodam ze obraz cd3 ktory posiadam to obraz wersji z (www.osiolek.com):) Dziekuje za pomoc w imieniu wszystkich szukajacych rozwiazania problemu! Pozdrawiam Seb |
Poszukaj sobie cracka do tej gry na eMule też leży. I po co się denerwować z nagraniem SD. Dodaj go(cracka) do obrazu i potem nagraj.
Piszę to dlatego, ponieważ uważam iż najprostsze rozwiązania są najlepsze. |
Baster25
JA nagrałem płytę zabezpieczoną SD 2.9 (MAster of Orin 3pl) i działa. Ustawinia w Alcohol 120% profil safedisc, po nagraniu clonemcd nie działało. Nie wiem czy w Gothicu będzie działało, musisz mieć też odpowiednią nagrywarkę. Ja mam LG. JAk się nie powiedzie to podaj maila wyślę ci cracka. Powodzenia.
|
Ehhh Baster25 nie podoba mi sie to co piszesz
Cytat:
Ps. Witamy na forum :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |