![]() |
hyhy.. same znajome nicki :-D ;-)
|
Czache znam... oj znam.. :)
spoko - bede pilnowal :D:D:D:D |
Prosba do admina tego forum lepiej go wyrzyc za wczsu bo poźniej beda z nim klopoty :) i to duze ;)
|
wszedzie mnie pelno ;-)
|
O Czacha zawitałes i tutaj, pozdrowienia :)
|
link w moim podpisie 8)
co do kopiowania OFP nie wiem czy ma to jakis sens skoro przy polaczeniu sie z serwerem dwoch osob o identycznym ID serwer banuje obydwie niemal natychmiast :jezyk: ^_^ |
Cytat:
|
ofp to SD 2.51 plus jakies ustrojstwo zwane FADE - poprawnie tna to liteony (i TDKi - bo to OEMy liteona) i lg 32/40/48 - reszta sobie nie radzi
resistance to tez SD tym ze clony cos pisze lub nie pisze nie radze sie przejmowac jest to bardzo marny program ktory potrafi ci napisac ze masz zabezpieczona plyte z filmem, badz 3 jego wersje te sama plyte rozpoznac na 3 rozne sposoby |
Dzięki :-)
Ale OF to jest moja ulubiona gra mam 1GB z addonami wersję 1.91 i grałem już w multiplayer dawno temu w wersji 1.00 :-D ale chcieliśmy w końcu pograć z jakimiś addonami i to na nowych wyspach :-D yyy.. mi udało się przegrać to w jakieś 20 minut - TDK CyClone :-D Pozdrawiam mono |
Co do w/w gierki OFP niema zabezpieczen poza zastosowaniem blednych
sektorow - kopiowanie jest dosc latwe okolo 75 minut (cd 40x) naped wolno czyta tylko w poczatkowych i koncowych sektorach plyty wiec badz cierpliwy u niektorych to trwa do 3 godzin Resistanse dziwne ale clony nie wykrywa zadnych zabezpieczen, gdzie wy ludzie widzicie zabezpieczenia safe disc Jezeli dwie osoby beda mialy ta sama kopie gry wyswietli sie odpowiedni komunikat ale grac da sie , jesli bedziesz gral w multiplayer mozesz odrazu dostac kicka. Obecnie gra jest w wersji 1.91 - najlepiej grac w ta wersje poprawiono w niej dziesiatki bledow. Wersje 1.0 czy 1.2 lepiej sobie odpuscic. Kampania Resistance jest nie najlepsza mozna ja sobie od razu pominac proponuje tworzone przez fanow mody, wiele z nich jest bardziej ciekawszych Zeby pograc przez Lan czy multi musisz miec odpowiednie misje te z gry tez nie sa najlepsze rowniez proponuje misje tworzone przez fanow Jak chcesz to podam ci linla z ktorego sciagniesz megaapack z mp misjami 84 MB, potrzebne bedz ci tez dodatki cos okolo 150 MB i dopiero wtedy jest sens zasiadac do tej gry. |
Resistance jest niezle
inne niz oryginal i calkiem trudne - ja osobiscie polecam ale ja to milosnik tej gry :) manewr gdzie trzeba trzech ruskich rozwalic i uciekac przez gory ciezarowka i unikac smiglowcow jest gites :) |
Cytat:
|
49 za OF w MediaMarkt (wer PL)
resistance widzialem w empiku za 69 - ale to oznacza ze mozna dostac to gdzie indziej za 59 (tez PL) niedulgo pojawi sie wersja box - OF + OF:R za ok 99 zeta... |
Cytat:
|
Operation flashpoint PL - sd 2.51
Resistance - 2.80 trudno to przegrac bo tam jest SD i cos jeszcze - ja i tak kupilem oryginal - 49 zeta w mediamarkcie bylo tego warte gra wyjatkowo trudno sie patch'uje i crackuje - wogole z drgawkami pamietam moje boje z kopiowaniem of... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |