![]() |
Powodzenia dla wszystkich maturzystów, którzy jutro piszą...
Obyście nie mieli z nią problemów, oby siadły Wam ściągi, obyście mieli głuchych i ślepych nauczycieli pilnujących itd.:):)
POŁAMANIA PIÓRA!!!! |
Niby nie jestem przesadny, ale nie podziekuje ^_^ . Moze jak sie dowiem co dostalem...
|
POWODZENIA!!! :3msie:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
KOPA W DUPE ! (ładnie mówiąc .. :) )
|
Powodzenia! I napisać na 5
|
Jutro trzymam mocno kciuki za moją szwagierkę , boi się strasznie . Właśnie skończyłem jej drukować ściągi których zapewne i tak nie użyje :) Zyczę powodzenie wszystkim piszącym ten egzamin :3msie: :3msie: :3msie:
|
Cytat:
POWODZENIA DLA WSZYSTKICH!!! :cisza: :cisza: :cisza: |
No włąsnie podpinalismy dzis net na pewnej uliczce, było juz po 22 i grzecznie sie pytamy czy nie za późno zeby kabelki zarobic i karte sieciowa wpinac a tam matka + 2 córy ( CÓRY !!!!! ) no takie ze hejj no i oczywiscie rogal taki zrobiły ze necik beda miały - i pogadałem no i dowiedziąłem sie ze jutro matury sie zaczynaja - (hlip kiedy to ja pisałem - ehhh te wspomnienia)
Tak wiec generalne zyczenia z okazji 1 egzaminu dojrzałosci i pamietajcie to pierwszy z wielu jakie na was beda czekac ! ps.) ten necik u tych kolezanek to chyba nieciekawy pomysł bo jak ona jutro wstanie ;)) |
matura to bzdura, na pewno wszyscy ją zdacie, ale i tak powodzenia... :D
|
moja sister wlasnie wyjechala na mature :P mam zamiar isc pod szkole o 14 zeby zobaczyc jak bedzie wygladac po egzaminie ;)
|
Zycze wszystkim w tej chwili jeszcze niedoszlym maturzystom powodzenia
jak ja sie wybieralem 8 lat temu na sale gimnastyczna w garniturze to mialem nogi jak z waty i cosik mi siedzialo caly czas w zoladku ale jakos sie przebrnelo oby i wam tak poszlo |
To już dzisiaj! Za mnie trzymano kciuki rok temu, więc w tym roku moim obowiązkiem jest trzymać kciuki za aktualnych maturzystów! :3msie: :spoko:
i... Don'T PaniC! Looodzie!;) :3msie: :cisza: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |