![]() |
Jak polaczyc sciezki w nero ?
Mam duzy pliczek mp3 [nagrywane z radia] i wrzucilem go do Nero, tam wyedytowalem i podzielilem kolejne piosenki na oddzielne sciezki bez odstepow miedzy nimi. Bylo to kolo 3 w nocy wiec troche mi sie powalilo i zrobilem za duzo odstepow [w srodku piosenki], wszystko zapisalem w nra. No i teraz mam problem jak zlaczyc te sciezki w nero w jedna... a moze jest jakis programik do edycji plikow z nero ??? Nie mam ochoty tego dzielic jescze raz bo tyle jest z tym zabawy ze bajka... Help me...
|
Eeee... bede plakal nikt nie wie.... Chyba trzeba zrobic wszystko od poczatku...:'( ((
|
no ja raczej tobie nie pomoge,
ale też potrzebuje nagrać coś radia, i chciałem sie zapytać jak to zrobiłeś, to znaczy czego używałeś, jeśli możesz, daj znać. dzięki... shuma02 |
Cytat:
z neta RipCast z k. muzycznej to musisz poszukac w postachksaprzaka ... mial tam jakis o zgrywaniu ze zrodel |
Z wejscia liniowego zgrywalem takim fajnym programem LAPSrecorder. We wczesniejszych postach byl link do niego, ale nie moge znalezc cracka do tej nowej wersji [2.6]. Jak by ktos mial to niech sie zglosi, please...
|
Cytat:
psroboj poszukac w Spolce cukier S.A |
ohhh sorki zauwazylem ze sie mowi cukier tylko jakos zapomnialem, a poza tym na Cukier S.A nie ma tego slodzika.... :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |