![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
a blad niech sobie bedzie, walic to :D |
Cytat:
Tak to w zyciu bywa ;) |
Cytat:
|
Cytat:
:3msie: :3msie: :3msie: :3msie: :3msie: :piwo: :piwo: :piwo: koniec z ZONKAMI :jupi: BIG [size=4=5]THX[/size] :cisza: |
W windzie98:
Narzędzia->opcje Internetowe->Zaawansowane->Wyłącz debugowanie skryptu. Musi jakos tak ;) |
Ja nie chce nic mówić, ale jakby skrypt był poprawny to by taki zonk nie wyskakiwał :P
|
Cytat:
ta opcja jest domyslnie wylaczona ;) obecnie mam to wylaczone i takie zonki sie zdarzaja PS. GOLOMB, da sie ten debuger odinstalowac? a domyslam sie ze on sie zainstalowal podczas instalacji OFFICE XP ??? |
Jęslimasz ZAINSTALOWANY debuger skryptów to będziesz mieć takie ceregiele :)
|
i po problemie
|
też to mam :( :( :(
strasznie upierdliwe :'( |
:o A ja pierwszy raz widzę w/w błąd ...jeszcze sie z takim nie spotkałem na ekranie mojego monitora, nawet na cdrinfo /pliki....hmmmmm 8)
...........Pozdrawiam :) |
Też mi czasami występuje ale na niektórych i tych samych stronach. 8)
|
mam ten sam blad. Bardzo mie denerwuje!!!
|
Co to za blad?
Witam!
Od czasu do czasu na niektorych stronkach wywala mi blad, zdarza sie rzadko, ale zdarza - bla bla i pyta sie czy debugowac ??? za przyklad podam stronke www.cdrinfo.pl - dzial pliki (wiem, ze FTP nie dziala ale chodzi mi o blad, nie o mozliwosc sciagniecia) blad widoczny w zalaczniku, i pojawia sie gdy wejde do tego dzialu i wtedy gdy najade na jedna z pozycji w menu (w tym przypadku sterowniki, ale tak sie dzieje z kazda z pozycji) czy da sie wyeleminowac ten blad czy to jest typowy blad na stronie na ktory nie mam wplywu? Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |