![]() |
IGI2PL: Jak nagrać #2CD ???
Witam ;)
Pożyczyłem od znajomego IGI2: Covert Strike PL i próbuje sobie przegrać, sprawdzam ClonyXXL jakie zabezpieczenie ma #1CD - Safe Disc 2 ... Tak więc przegrywam płytkę Alcoholem wprost do obrazu ISO (wszystko gra!), następnie wrzucam #2CD i odpalam ClonyXXL - nie wykrywa zabezpieczenia, więc nagrywam tak samo jak #1CD ... z tym że okazuje się, że druga płytka może być zgrana tylko jako obraz multisesyjny (ma muzykę z gry na cd) !!! Więc drugi CD ląduje w formacie MDS ... Przy około 90% zgrywania pojawiają się błędne sektory, ale to normalne przy nagrywaniu, więc zrzucam obraz dalej ... próba instalacji: #1CD zainstalowany, a #2CD nie chce się zainstalować do końca :( :( :( Ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić tą kopię ??? :buu: Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
ja przegralem i chodzi git
Przegralem IGI2 z orryginalu zeby miec kopię bezpieczeństwa ;)
1. Clony XXL wykryl sd2.v 2. alcocholerem zczytalem ustawienia z 1 i ustawilem profil 3. alcochol zapodal profil z alcocholera (tylko zmiana predkosci odczytu na 4x) do iso 1 cd a 2 cd do mds 4 wypalilem ale z predkoscia 8x 5 zainstalowalem z obu bez problemu i gra chodzi Nagrywarkaliteon 48x24x48 |
1.pierwsza plyta zabezpieczona safedisk v 2.9
2. druga plyta zabezpieczona cd extra zgraj obie alcoholem na dysk ,zeby sprawdzic poprawnosc kopi zainstaluj z virtuala ,nie stracisz plytek. kopie robilem z igi2 pl |
No właśnie! CD-Extra ;)
A można przerzucić to na dysk, a później zrobić z tego obraz dysku ??? Może tak by się udało ... P.S. Już obgryzłem wszystkie długopisy z nerwów :jezyk: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |