Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Alcohol 1.4.3 (build 503) już jest (https://forum.cdrinfo.pl/f2/alcohol-1-4-3-build-503-juz-jest-20893/)

CIAPEK 08.05.2003 14:41

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
ciapek, czy ty umiesz po polsku czytać?, nie widzisz mojego screena, jak to nikt ci nie odpowiedział :cisza: :glaszcze:
Nie, nie umiem czytać po polsku, umiem tylko pisać jak widać. :( Troszke głupie pytanie z twojej strony.:cisza:
A ten screen który przedstawia zielony pasek i napisałeś, że JEDNĄ rzecz zauważyłeś. Nie jest to aż tak przekonywaujący argument, żebym ja i inni ściągali tą wersje.

Chodziło mi o konkretne rzeczy, może jakieś nowinki, fajne bajery.
Jeśli wychodzi czegoś nowa wresja to wiadomo, że ma zmiany! Ale jakie!? I czy warto!? I o to tu chodzi8)
:3msie:

icemac 08.05.2003 09:05

ale jesli to jakas nieoficjalna wersja to PO CO SOBIE SYSTEM ZASMIECAC :chytry:
czekamy do tej "normalnej" :)

icemac 08.05.2003 08:46

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :buu:
zwalony ten link !!!

Zetoxa 08.05.2003 07:51

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Sid zadał dobre pytanie. Czym się różni ta wersja. Ja już na początku (2 post w tym temacie) zapytałem co jest takiego ciekawego w tej wersji czy warto?
Nikt mi nic nie powiedział :(, każdy tylko na numerek leciał.:P

NO SENSE:cisza: :blee: 8)

ciapek, czy ty umiesz po polsku czytać?, nie widzisz mojego screena, jak to nikt ci nie odpowiedział :cisza: :glaszcze:

Laser 07.05.2003 22:28

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Sam wlasnie mialem zamiar to zamiescic Laser ;)

Ja tez nie instaluje tej wersji.

Witam !

;)

Poczekam do oficjalnej i zobacze jakie beda zmiany - np ostatnia wersja wprowadziła obsluge nrg wiec zmieniłem - zobaczymy teraz.;) :3msie:

siwy_mw 07.05.2003 22:23

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jestem wybitnie spokojny i opanowany - jeszcze nic nie wywalilem i nikogo nie zbanankowalem - wiec jest spoko

a serio - to jestem wybitnie spokojny i opanowany :D:D:D

co prawda to prawda dawno kłódki nie widziałem :jupi:

matteo 07.05.2003 22:12

Głupie żarty sobie ludziska robią ((

P.S. No to czekamy do wersji retail ... hehehehehehehe :jezyk:

CIAPEK 07.05.2003 21:52

Sid zadał dobre pytanie. Czym się różni ta wersja. Ja już na początku (2 post w tym temacie) zapytałem co jest takiego ciekawego w tej wersji czy warto?
Nikt mi nic nie powiedział :(, każdy tylko na numerek leciał.:P

NO SENSE:cisza: :blee: 8)

ThanatoS 07.05.2003 20:56

Sam wlasnie mialem zamiar to zamiescic Laser ;)

Ja tez nie instaluje tej wersji.

Laser 07.05.2003 20:45

Funny.....
From the Alcohol forum.... Hehe

"Unofficial Alcohol version 1.4.3.503, don't download it"

Just to let you all know that there has been a release of version 1.4.3.503 . but do not rush to the download site as you will not find it there!!!

Why!!! because this version that is currently going around the internet is not an official Alcohol Soft release, and we thought it would be a wise move to inform all our members that this is a bad attempt to fool people into thinking this was the latest version of Alcohol,

We would like to advise all our members that if they come across this version on a web site please only download it at you own risk, we have tested this fake version and have found it to be a very substandard imitation of our software that could well cause problems to your OS and render any other legal versions of Alcohol inoperable on your PC.

We will not be able to offer any support to people who have already downloaded this fake version, we are sorry about this but we can not spend the time and resources to deal with the problems this version will create when we have people using our legal versions who require our support.

Best Regards
Paul
Alcohol Soft Support
European Manager

somebody cheating from inside

Info z innego forum a tam sie wzieło jeszcze z forum alcohola.

Wstrzymam sie do oficjalnego retaila :)

-Sid-The-Rat=> 07.05.2003 20:39

jestem wybitnie spokojny i opanowany - jeszcze nic nie wywalilem i nikogo nie zbanankowalem - wiec jest spoko

a serio - to jestem wybitnie spokojny i opanowany :D:D:D

matteo 07.05.2003 20:38

Sid ... spokojnie, nie denerwuj się tak, a będziesz zdrowszy :piwo:

-Sid-The-Rat=> 07.05.2003 20:21

tak
piszcie na priv - to metoda rownie skuteczna a smietnik mniejszy

Gorzala 07.05.2003 20:15

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
reszta prosb ma priv/mail
Dzisiaj limit prosb na Forum wykorzystany? ;) hehe
:3msie:

-Sid-The-Rat=> 07.05.2003 20:09

reszta prosb ma priv/mail

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16.